Κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Παρκ

Αποσύρεται από την ενεργό δράση σε ηλικία 33 ετών ο Γι Σουνγκ Παρκ. Ο Νοτιοκορεάτης πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πήρε αυτή του την απόφαση μετά από ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, το οποίο δεν τον αφήνει να συνεχίσει πλέον σε υψηλό επίπεδο.

Manchester United's new signing, Park Ji-sung of South Korea (L), poses with club manager Sir Alex Ferguson at Old Trafford in Manchester July 14, 2005. Ferguson believes new signing Park could emerge as a successor to Old Trafford favourite Ryan Giggs.   REUTERS/Matthew Roberts

Çѱ¹ ÃÖÃÊÀÇ ÇÁ¸®¹Ì¾î ¸®°Å ¹ÚÁö¼º(¿ÞÂÊ)ÀÌ 14ÀÏ ¸Çü½ºÅÍ À¯³ªÀÌƼµåÀÇ È¨±¸ÀåÀÎ ¿ÃµåÆ®·¡Æ÷µå½ºÅ¸µð¿ò¿¡¼­ ÀԴܽÄÀ» °¡Áø ÈÄ ¾Ë·º½º Æ۰Ž¼ °¨µ¶°ú ÇÔ²² Æ÷Á ÃëÇÏ°í ÀÖ´Ù.(·ÎÀÌÅÍ=¿¬ÇÕ´º½º)
<ÀúÀÛ±ÇÀÚ ¨Ï 2005 ¿¬ ÇÕ ´º ½º. ¹«´ÜÀüÀç-Àç¹èÆ÷ ±ÝÁö.>
Manchester United's new signing, Park Ji-sung of South Korea (L), poses with club manager Sir Alex Ferguson at Old Trafford in Manchester July 14, 2005. Ferguson believes new signing Park could emerge as a successor to Old Trafford favourite Ryan Giggs. REUTERS/Matthew Roberts Çѱ¹ ÃÖÃÊÀÇ ÇÁ¸®¹Ì¾î ¸®°Å ¹ÚÁö¼º(¿ÞÂÊ)ÀÌ 14ÀÏ ¸Çü½ºÅÍ À¯³ªÀÌƼµåÀÇ È¨±¸ÀåÀÎ ¿ÃµåÆ®·¡Æ÷µå½ºÅ¸µð¿ò¿¡¼­ ÀԴܽÄÀ» °¡Áø ÈÄ ¾Ë·º½º Æ۰Ž¼ °¨µ¶°ú ÇÔ²² Æ÷Á ÃëÇÏ°í ÀÖ´Ù.(·ÎÀÌÅÍ=¿¬ÇÕ´º½º) <ÀúÀÛ±ÇÀÚ ¨Ï 2005 ¿¬ ÇÕ ´º ½º. ¹«´ÜÀüÀç-Àç¹èÆ÷ ±ÝÁö.> YNA

Ο Παρκ Γι Σουνγκ αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, σε ηλικία 33 ετών και μετά από μια καριέρα 14 χρόνων. Ο Νοτιοκορεάτης πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πήρε αυτή του την απόφαση μετά από ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, το οποίο δεν του επέτρεπε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

"Αποχωρώ, αλλά δεν το μετανιώνω" δήλωσε ο Παρκ, παίρνοντας την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Ασιάτης έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ευρώπης, φορώντας τη φανέλα της PSV, ενώ στην συνέχεια έκανε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να τον πάρει μαζί του στο Μάντσεστερ το 2005.

Φορώντας τη φανέλα των "μπέμπηδων", πραγματοποίησε συνολικά 134 εμφανίσεις και πέτυχε 19 γκολ, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας σε αγώνα Champions League. "Απόλαυσα πάρα πολύ τα χρόνια που έπαιξα επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πέτυχα περισσότερα απ' όσα πίστευα ότι θα καταφέρω και είμαι ευγνώμων σε όλους για την στήριξη που μου έδειξαν. Θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου σκεπτόμενος πως θα το ανταποδώσω όλο αυτό", πρόσθεσε ο Παρκ.

Τελευταίος σταθμός του Νοτιοκορεάτη ήταν η PSV, στην οποία είχε δοθεί δανεικός από την ΚΠΡ, κλείνοντας έτσι την καριέρα του, στην ομάδα που τον ανέδειξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK