ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρέσιτς: “Καλύτερο πρόσωπο στη ρεβάνς”

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε στο ματς με την Καρπάτι αποτελούν μάθημα για τον Ντάριο Κρέσιτς, ενόψει του επαναληπτικού.

Κρέσιτς: “Καλύτερο πρόσωπο στη ρεβάνς”

Με δηλώσεις του στο ” olaPAOK.gr“, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για προβάδισμα της ομάδας του, ωστόσο υποστήριξε πως στην Ουκρανία ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

“Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα βελτιώσαμε την απόδοσή μας. Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν ότι πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα έχουν τόσο καλή τεχνική. Επίσης, δεν περίμενα ότι θα μπορούσαν να κυκλοφορούν τόσο καλά την μπάλα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα”, είπε αρχικά ο Κροάτης γκολκίπερ.

Αναφερόμενος στη ρεβάνς, είπε: “Πιστεύω ότι πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε τη ρεβάνς και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην Ουκρανία”.

Ερωτηθείς αν το 2-0 εξασφαλίζει τον ΠΑΟΚ, απάντησε: “Όχι, αυτό ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να πάμε εκεί να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

Σχετικά με τις απουσίες στη ρεβάνς, επεσήμανε: “Είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστούν κάποιοι παίκτες λόγω καρτών και τραυματισμών. Ωστόσο, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και όποιος παίξει πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να δείξει στον προπονητή ότι αξίζει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ