Κρέσπο: "Με οδηγό τη Μίλαν"!

Το πάθημα της περσινής σαιζόν με τη Μίλαν, έχει αφομοιωθεί ως περίτρανο μάθημα, για τον επιθετικό της Τσέλσι, Ερνάν Κρέσπο.

Κρέσπο: "Με οδηγό τη Μίλαν"!

Το πάθημα της περσινής σαιζόν με τη Μίλαν, έχει αφομοιωθεί ως περίτρανο μάθημα, για τον επιθετικό της Τσέλσι, Ερνάν Κρέσπο.

Ο Αργεντινός στράικερ αποτίναξε την ετικέτα του φαβορί για τον τίτλο, που έχει προσάψει ο Τύπος στην Τσέλσι, αποποιούμενος την άποψη ότι το πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει. Οι "μπλε" προηγούνται με διαφορά εννιά βαθμών από τη δεύτερη Τσάρλτον και τους παρασάγγας απέχοντες, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Κρέσπο αρνείται κάθε εικασία και συγκαταβαίνει μόνο στο γεγονός ότι κυριαρχεί αυτοπεποίθηση στην ομάδα του: " Την παρούσα στιγμή, ναι, όλα είναι καλά ", είπε ο 30χρονος φορ: " Αλλά θα ξέρουμε αν έχουμε νικήσει, μόνο στο τέλος της περιόδου ".

Ο πρώην επιθετικός των "ροσονέρι", χρησιμοποίησε ως οδηγό την περσινή περιπετειώδη πορεία του με τη Μίλαν, προκειμένου να αποτρέψει ανάλογη εφιαλτική εξέλιξη: " Την περασμένη χρονιά όλα πήγαιναν τόσο καλά για τη Μίλαν. Ήμασταν πολύ επίμονοι σ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Μετά, τον τελευταίο μήνα όλα πήγαν στραβά. Ακόμη θυμάμαι, με μεγάλο πόνο, τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Λίβερπουλ και επίσης τον τρόπο που χάσαμε το Σκουντέτο. Και στις δύο περιπτώσεις ήμασταν σε πολύ ισχυρή θέση, δεν καταφέραμε όμως να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας ", συμπεραίνοντας: " Έτσι, όσο είμαστε σε ισχυρή θέση με την Τσέλσι, πρέπει να περιμένουμε και να βλέπουμε ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK