Κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ιταλία-Ελβετία και Πορτογαλία-Σερβία με πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η πρόκριση είναι ανοιχτή σε αρκετούς ομίλους της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις στη μάχη για την πρώτη και τη δεύτερη θέση των ομίλων.

Καθοριστικής σημασίας είναι το σημερινό ματς του 3ου ομίλου, ανάμεσα στην Ιταλία και την Ελβετία, το οποίο διεξάγεται στη Ρώμη (21:45). Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή με 14 βαθμούς και η νικήτρια θα πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Κατάρ.

Την Κυριακή (21:45) η Πορτογαλία και η Σερβία δίνουν στη Λισαβόνα «τελικό» για την πρόκριση. Όποια επικρατήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση.

Αυλαία με το Κόσοβο η Εθνική Ομάδα

Την Κυριακή (21:45) δίνει και η Εθνική Ομάδα το τελευταίο παιχνίδι της στον 2ο όμιλο με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι του ομίλου ανάμεσα στην Ισπανία και τη Σουηδία, το οποίο διεξάγεται στη Σεβίλλη.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια Ιταλία-Ελβετία, Πορτογαλία-Σερβία, Ελλάδα-Κόσοβο και Ισπανία-Σουηδία.

Ανάμεσα στις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και αυτές για την ομάδα που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τον νικητή των κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ, τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος, τον τελευταίο σκόρερ και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Ζενίτ-Ολυμπιακός με πολλά ειδικά στοιχήματα

Στο μπάσκετ ολοκληρώνεται σήμερα η 9η αγωνιστική της Euroleague. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:00, στην Αγία Πετρούπολη τη Ζενίτ. Έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα με 6 νίκες και 2 ήττες και θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες.

Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Ολυμπιακός μεταξύ άλλων, για τη διαφορά πόντων, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα, τον πρώτο σκόρερ, το πρώτο εύστοχο τρίποντο στον αγώνα, τα συνολικά ριμπάουντ, τους Over/Under πόντους παικτών, τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τα Over/Under τρίποντα παικτών και τα συνολικά κλεψίματα.

Όλη η στοιχηματική εμπειρία σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK