Κρίσιμη για το μέλλον του ΟΦΗ η Γ.Σ. της Τρίτης

Οριακό χαρακτήρα για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ έχει η τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (17:00), σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Κρίσιμη για το μέλλον του ΟΦΗ η Γ.Σ. της Τρίτης

Σε αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν εξελίξεις σχετικά με το διοικητικό-ιδιοκτησιακό της εταιρείας. Ο Φανούρης Βατσινάς, είχε πρόσφατα δεσμευτεί ότι δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματός του να συμμετάσχει στην επικειμένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αποφεύγοντας ωστόσο να δεσμευτεί για λογαριασμό του αδερφού του με τον οποίο κατέχουν από κοινού το πλειοψηφικό πακέτο.

Ουδείς αυτή την ώρα μπορεί να προβλέψει πώς θα συμπεριφερθεί στην Γ.Σ. ο Φ. Βατσινάς, το μόνο βέβαιο είναι ότι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ και ο νεοϊδρυθείς σύλλογος μικρομετόχων προετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις προκειμένου να πειστεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ να κινήσει τις διαδικασίες για την αλλαγή σελίδας στον ιστορικό σύλλογο.

Αναλόγως δυναμική προβλέπεται και η στάση που θα τηρήσουν οι παλαιοί παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι στην πρόσφατη έκτακτη Γ.Σ. είχαν επιτεθεί φραστικά στον Βατσινά κατηγορώντας τον ανοικτά για όλες τις επιλογές του.

Στο περιθώριο των διεργασιών για την κρίσιμη Γενική Συνέλευση, ο Γιάννης Ματζουράκης προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο 59χρονος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον Μάλαρτζ ο οποίος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, ξεπερνώντας πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς.

Αντίθετα, ο Αρβανίτης δεν προπονήθηκε καθώς νιώθει ενοχλήσεις στην γάμπα και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ενοχλήσεις στην γάμπα ένιωσε και ο Μονιάκης κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση.

Ατομικά γυμνάστηκαν εξάλλου στο τελευταίο μισάωρο του προγράμματος οι Σίμιτς, Κοστόφσκι, Ισσά και Πόποβιτς, οι οποίοι έκαναν περεταίρω ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουνδουράκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK