Kρίσιμο ραντεβού για Ροσίτσκι!

Στην τελική ευθεία το θέμα Τόμας Ροσίτσκι, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να παλεύει την περίπτωσή του.

Kρίσιμο ραντεβού για Ροσίτσκι!

Παράλληλα με τις όποιες ζυμώσεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, στον Ολυμπιακό τρέχουν για να κλείσουν και τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις. Κάποιες από αυτές, άλλωστε, θα κλείσουν ή έχουν κλείσει χωρίς να είναι προαπαιτούμενο το ποιος θα είναι προπονητής στην ομάδα.

Για τον Ντιντιέ Ντιγκάρ, το contra.gr σας ενημέρωσε ότι θεωρείται κλεισμένος από τους "ερυθρόλευκους" και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Για τον Μπεν Αρφά έγινε συγκεκριμένη προσφορά την οποία ο ίδιος ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αρνήθηκε επειδή προτίμησε τη Νις λόγω της σχέσης του με τον Κλοντ Πιελ, ενώ παραμένει ζεστό το ενδιαφέρον για τον Τόμας Ροσίτσκι.

Μετά από τα μεσάνυκτα έγινε γνωστό ότι εντός των προσεχών ωρών θα υπάρξει το καθοριστικό -τηλεφωνικό- ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" και την Άρσεναλ για τον πολύπειρο Τσέχο διεθνή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να επικοινωνήσει με τους "κανονιέρηδες" ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος και από το περιεχόμενο αυτής της επαφής θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συγκεκριμένη μεταγραφή. Υπάρχει αισιοδοξία πως η υπόθεση μπορεί να στεφθεί με επιτυχία, ωστόσο, πολλά θα ξεκαθαρίσουν στη διάρκεια της ημέρας, λόγω και της αποχώρησης του Λούκας Ποντόλσκι με προορισμό την Ίντερ.

Για τον Τζόελ Κάμπελ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού, ωστόσο, οι Λονδρέζοι δεν δείχνουν διάθεση να τον δανείσουν ξανά, αλλά να τον πουλήσουν με τιμή εκκίνησης τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι να κλείσει θετικά και αρνητικά κι αυτή η υπόθεση, πάντως, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Διαβάστε ακόμη:

Προς την έξοδο ο Μίτσελ

"Τρελαμένος" με Μίτσελ ο Μαρινάκης

Ξέσπασε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου

Έκλεισε τον Ντιγκάρ ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK