Κριστιάνο, αγόρι μου, τι σου συμβαίνει; (VIDEOS)

Το άγχος του Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ο καλύτερος τον οδηγεί σε απρόβλεπτες "εκρήξεις" εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δείτε τις εκρήξεις του και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Κριστιάνο, αγόρι μου, τι σου συμβαίνει; (VIDEOS)
2014 CHRIS BRUNSKILL LTD

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μου θυμίζει κάτι τύπους από αμερικάνικες ταινίες που είναι τέλειοι στη δουλειά τους, κυκλοφορούν με πανάκριβα σπορ αμάξια, έχουν όποια γυναίκα θέλουν, αλλά το βράδυ που γυρνάνε σπίτι, για να τους πάρει ο ύπνος βάζουν τη μαμά τους να τους λέει παραμύθια, ενώ εκείνοι βυζαίνουν τον αντίχειρα τους.

Επειδή, κατά πάσα πιθανότητα ο Κριστιάνο δεν μένει με τη μαμά του, βρίσκει άλλους τρόπους για να ξεσπάσει το στρες που του προκαλεί η καθημερινή του προσπάθεια να παραμείνει ατσαλάκωτος. Ένας στρες που εκδήλωσε για άλλη μια φορά απέναντι στους δύσμοιρους παίκτες της Κόρδοβα, ρίχνοντας τους μερικές ψιλές και στην κίνηση του να σκουπίσει το σήμα της Ρεάλ, καθώς έφευγε από το γήπεδο.

Αν αντιμετωπίζαμε την περίπτωση Ρονάλντο, τελείως επιφανειακά, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι το ξέσπασμα στο ματς με την Κόρντοβα, οφείλεται στο χωρισμό του από την Ίρινα. Ποιος δεν θα πάθαινε τραμπάκουλο αν χώριζε από μια τέτοια γυναίκα;

Κριστιάνο, αγόρι μου, τι σου συμβαίνει; (VIDEOS)

Όμως, ο Κριστιάνο στο παρελθόν είχε πολλές γυναίκες ανάλογου επιπέδου με την Ίρινα, όπως η Λουάνα Μπελέτι:

Κριστιάνο, αγόρι μου, τι σου συμβαίνει; (VIDEOS)

και η Λετίσια Φελίπε:

Κριστιάνο, αγόρι μου, τι σου συμβαίνει; (VIDEOS)

ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες ότι βγαίνει με την Λουθία Βιγιαλόν.

Κριστιάνο, αγόρι μου, τι σου συμβαίνει; (VIDEOS)

Το θέμα, όμως, πρέπει να είναι πιο βαθύ. Ο άσος της Ρεάλ είναι πολύ πιεσμένος να είναι ο καλύτερος και δεν το κρύβει, αφού κάνει συνεχώς δηλώσεις, στις οποίες αναφέρει ότι θέλει να μείνει στην ιστορία ως ο καλύτερος όλων των εποχών.

Μα είσαι ήδη από τους καλύτερους ρε αγόρι μου, δεν χρειάζεται να το λες όλη την ώρα. Έχεις ακούσει ποτέ τον Μέσι να το λέει και να το ξαναλέει; Και δεν σου φτάνει το άγχος να σαι ο καλύτερος; Έχεις άγχος να είσαι και ο ωραιότερος. Με το μαλλί να χει τόσο gel που και σε τυφώνα να πέσεις δεν πρόκειται να κουνηθεί τρίχα. Δεν βλέπεις τον Μέσι που κυκλοφορούσε τόσα χρόνια με μαλλί "μεταλά" γυμνασίου, ενώ από όταν κουρεύτηκε δεν παίζει να χει ξαναχτενιστεί.

Κριστιάνο, αγόρι μου, τι σου συμβαίνει; (VIDEOS)

Γιατί, λοιπόν, Κριστιάνο; Τι άλλο σου συμβαίνει και αντιδράς συνεχώς σαν κακομαθημένο που του φάγαν το μπιφτέκι του:

Για ποιο λόγο ένας παίκτης του βεληνεκούς του Πορτογάλου να πανηγυρίσει έτσι το 4-1 της ομάδας του στο 120' λεπτό του τελικού του Champions League;

Κριστιάνο, αγόρι μου, τι σου συμβαίνει; (VIDEOS)

ή την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας;

Κριστιάνο, αγόρι μου, τι σου συμβαίνει; (VIDEOS)
© EPA

Αν ο Κριστιάνο ήταν "τρελοκομείο" τύπου Μπαλοτέλι, δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση. Όμως, μιλάμε για έναν τύπο που προσπαθεί να βγάλει ένα σοβαρό, ατσαλάκωτο προφίλ με αποτέλεσμα να έχει πάμπολλα ξεσπάσματα, που δεν συνάδουν με την εν γένει παρουσία του.

Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι πως έχει άπειρα ψυχολογικά που δεν έχει προσπαθήσει να ξεπεράσει. Πέρα από την πίεση του να είναι ο καλύτερος, ίσως έχει και θέματα από τα παιδικά του χρόνια. Επίσης, δεν είναι εύκολο να προέρχεσαι από μια φτωχή οικογένεια όπως ο Ρονάλντο και μέσα σε λίγα χρόνια να γίνεσαι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες του πλανήτη.

Για αυτό, όμως, υπάρχουν τα Lexotanil και οι ψυχολόγοι, αλλιώς θα συνεχίσει να μας προσφέρει στιγμές όπως οι παρακάτω όπου τα βάζει με παίκτες της Ατλέτικο:

της Μάλαγα:

και της Μπιλμπάο:

Κριστιάνο, για να μην μας αφήνεις να βγάζουμε (αβέβαια) συμπεράσματα για τα ψυχολογικά σου και επειδή θέλουμε να συνεχίσουμε να σε βλέπουμε να ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου στο χορτάρι, σε συμβουλεύω φιλικά: "άντε ψυχανάλυση να κάνεις".

Διαβάστε ακόμη:

Η επιστολή ενός συντάκτη στον Σαμαρά: "Γιώργο μην πας στην Αλ-Χιλάλ"

ΠΑΕ Ξάνθη: Τα Jumbo της Super League

Για περισσότερα "ψυχολογικά" του Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK