Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο CR7 χτίζει έπαυλη αξίας 20 εκατ. στη Λισαβόνα και έχει εξοργίσει τους γείτονες, ο λόγος

Μία έπαυλη στο Κασκάις της Λισαβόνας χτίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τους γείτονες να παραπονιούνται για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους δρόμους της περιοχής.

Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's first goal playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and PSG during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 19, 2023. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ AP

Μία έπαυλη αξίας 20.000.000 ευρώ χτίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο προάστειο Κασκάις στη Λισαβόνα, και μόνο λίγες δεν είναι οι αντιδράσεις για τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι εργασίες στη γειτονιά.

Ο Πορτογάλος σταρ έχει πάρει προθεσμία για την ολοκλήρωση του έργου μέχρι το 2024 κάτι που μόνο με καλό μάτι δεν είδε ένας γείτονας του Πορτογάλου ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων, αγανακτισμένος στην Diario AS.

"...Μας είχαν πει οτι η κατασκευή θα ολοκληρωθεί μέσα. Το σπίτι είναι τόσο μεγάλο που μοιάζει με νοσοκομείο. Ο δρόμος μου είναι αποκλεισμένος εδώ και μήνες και ο κήπος μου είναι γεμάτος σκόνη. Όλα αυτά εξαιτίας της έπαυλης του Κριστιάνο Ρονάλντο..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Αλ Ιτιχάντ άλλαξε προπονητή και δίνει δανεικό νεαρό άσο που χρυσοπλήρωσε

Βραζιλία: Ο Έντρικ έζησε το όνειρο και μπήκε στη λίστα των αστέρων

Ρονάλντο: Ο "βιονικός" Κριστιάνο συνεχίζει ακάθεκτος και κοντεύει να 50αρισει μέσα στο 2023

News 24/7

24MEDIA NETWORK