Κριστιάνο Ρονάλντο: Παγκίτης και στην Φλαμένγκο σύμφωνα με τον πρόεδρο

Την άποψη πως και να ερχόταν στην Φλαμένγκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα είχε θέση βασικού, εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας, Ροδόλφο Λανδίμ.

Manchester United's Cristiano Ronaldo, right, reacts during the Europa League Group E soccer match between Real Sociedad and Manchester United at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Thursday, Nov. 3, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια για τον επόμενο προορισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από τη λήξη του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το επόμενο καλοκαίρι.

Ερώτηση για τον Πορτογάλο δέχτηκε και ο πρόεδρος της Φλαμένγκο, πρόσφατης νικήτριας του Copa Libertadores, Ροδόλφο Λανδίμ ο οποίος δήλωσε στην Record πως "...πρώτα από όλα σε ποια θέση θα έπαιζε; θα ήταν στον πάγκο.

Επίσης από όσα έχω διαβάσει στο διαδίκτυο, τα οποία βέβαια δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, του είχανε προσφερθεί 242 εκατομμύρια δολάρια για 2 χρόνια, άρα το μήνα έπαιρνε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια.

Αξία σίγουρα μεγαλύτερη από τις αποδοχές όλων των μελών της Φλαμένγκο μαζί. Δεν κινούμαστε ούτε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά ούτε για τον Νεϊμάρ, όπως έχει γραφτεί..."

Διαβάστε Περισσότερα

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Έκλεψαν το ταπεινό αυτοκίνητο του Γεωργιανού στην Νάπολι

Europa League: Οι αγώνες που κρίνουν την πρόκριση

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η μαύρη λίστα του Σιμεόνε, μεταγραφές 260.000.000 ευρώ στο σφυρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK