Κριστιάνο Ρονάλντο, το φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα

Το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα (Δευτέρα 12/1, 19:30 ώρα Ελλάδας) είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με ελληνικές και ξένες στοιχιματικές εταιρείες. Δείτε τις αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Κριστιάνο Ρονάλντο, το φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα

Η μέρα που θα ανακηρυχθεί ο καλύτερος παίκτης του κόσμου για το 2014 έφτασε. Το απόγευμα της Δευτέρας (12/1, 19:00 ώρα Ελλάδας) στη Ζυρίχη, σε μια εντυπωσιακή τελετή, Ρονάλντο - Μέσι και Νόιερ θα μάθουν ποιος από τους τρεις τους θα πάρει σπίτι του την Χρυσή Μπάλα.

Βέβαια, σύμφωνα με ελληνικές και ξένες στοιχιματικές εταιρείες, ο Πορτογάλος είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η ισπανική "AS", το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο την Χρυσή Μπάλα δίνει απόδησ 1.28, σε αντίθεση με το 5.00 του Νόιερ. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το 17.00 που δίνουν στο Μέσι, θεωρόντας πως ουσιαστικά ο αντίπαλος του σούπερ-σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Γερμανός τερματοφύλακας.

Κριστιάνο Ρονάλντο, το φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα

Στα δικά μας λημέρια τώρα, ο Stoiximan.gr δίνει κι αυτός πρώτο φαβορί τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 1.22 απόδοση, δεύτερος ο Νόιερ με 5.00 και τρίτος ο Μέσι με 12.00.

Κριστιάνο Ρονάλντο, το φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα

Μαζι με τον καλύτερο παίκτη, θα βραβευτεί βέβαια και ο προπονητής της χρονιάς. Ο Γιοακίμ Λεβ θεωρείται ως ο επικρατέστερος, με τον Stoiximan.gr να δίνει στο ενδεχόμενο κατάκτησης του βραβείου από τον Γερμανό, 1.37. Δεύτερος έρχεται ο Σιμεόνε με απόδοση 4.00, ενώ τρίτος είναι ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι με 7.50.

Κριστιάνο Ρονάλντο, το φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα

Τέλος, όσον αφορά το γκολ της χρονιάς, αυτό του Χάμες Ροδρίγες κόντρα στην Ουρουγουάη στο Μουντιάλ δίνει απόδοση 1.50 στον Stoiximan.gr, δεύτερο βρίσκεται του Ρόμπιν Φαν Πέρσι ενάντια στην Ισπανία με 3.80 και τρίτο αυτό της Στέφανι Ρός, για το γκολ της στο ματς της Πίμουντ με την Γουέξφορντ, με απόδοση 6.00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK