Κρούει το καμπανάκι

Κάθε άλλο παρά εύκολος είναι ο αγώνας με την ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη σύμφωνα με τον Ολεγκ Προτάσοφ, ο οποίος στη πρωϊνή προπόνηση της Παρασκευής ζήτησε από τους "ερυθρόλευκους" να παραδειγματιστούν από την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση για το Κύπελλο, όπου η νίκη ήρθε με μεγάλη δυσκολία. Η αποστολή για το ματς με τους Θρακιώτες. Διάφορα σενάρια από Σκωτία μεριά, εμπλέκουν τον Χένρικ Λάρσον με τον Ολυμπιακό. Το Σάββατο στις 12:00,παρουσία Σωκράτη Κόκκαλη,το μνημόσυνο της Θύρας 7

Κρούει το καμπανάκι
Μπορεί να είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν πως η αναμέτρηση με την ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη θα είναι εύκολη και οι τρείς βαθμοί είναι ήδη στο... τσεπάκι, ωστόσο ο Ολεγκ Προτάσοφ έχει κάθε λόγο να διαφωνεί. Ο Ουκρανός τεχνικός στη πρωϊνή προπόνηση της Παρασκευής, με ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, έκρουσε το καμπανάκι κινδύνου για το κυριακάτικο ματς, αφού το πρόσφατο παρελθόν δείχνει πως η Ξάνθη κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι.

Στα εφτά τελευταία χρόνια που ο Ολυμπιακός κατακτά το πρωτάθλημα, μόνο τέσσερις φορές έχει καταφέρει να νικήσει την Ξάνθη εντός έδρας και τις υπόλοιπες τρεις παραχώρησε ισοπαλία. Εξάλλου υπάρχει και το φετινό εντός έδρας παιχνίδι για το κύπελλο, όπου η νίκη ήρθε με μεγάλη δυσκολία μετά από ένα εντυπωσιακό γκολ του Γρηγόρη Γεωργάτου.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το πρωϊ της Παρασκευής και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη.

Οι Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς και Μπούτσεκ, έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ο Κατεργιαννάκης ατομικό, οι Βενετίδης, Ελευθερόπουλος θεραπεία, ενώ με την ομάδα προπονήθηκε ο Χούτος.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την αυριανή (Σάββατο) προπόνηση στις 18.00 και στη συνέχεια, οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Όλεγκ Προτάσοφ, θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο. Πρόκειται για τους: Γιάννου, Μπούτσεκ, Ανατολάκη, Βάλλα, Γεωργάτο, Κουλουχέρη, Κωστούλα, Μαυρογενίδη, Πάντο, Γεωργιάδη, Γκώνια, Καστίγιο, Καφέ, Ταραλίδη, Νινιάδη, Στολτίδη, Κούζμπα, Τάτση και Τζιοβάνι.



Στα της ενδεκάδας που πρόκειται να παρατάξει ο Ουκρανός τεχνικός αυτή είναι λίγο πολύδεδομένη.Κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού θα καθίσει ο Κλέοπας Γιάννου. Στο κέντροτης άμυνας θα βρεθούν οι Βάλλας και Κωστούλας, αριστερά θα βρίσκεται ο Πάντος και δεξιά ο Μαυρογενίδης. Την μεσαία γραμμή θα στελεχώσουν οι Γεωργάτος, Γεωργιάδης, Στολτίδης και Καφές, ενώ στην επίθεση για μια ακόμη φορά φέτος θα βρεθούνοι Ζιοβάνι και Καστίγιο.

*** Εν τω μεταξύ στο μνημόσυνο για τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στη Θύρα 7που θα γίνει το Σάββατο θα δώσει το παρών και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης.

*** Στο μεταξύ, άρχισαν πάλι τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια από Σκωτία μεριά αυτή τη φορά, πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χένρικ Λάρσον, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα αποχωρήσει από την Σέλτικ στο τέλος της σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" διεψευσαν τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Σουηδό με τους Πειραιώτες, ενώ ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου, διεύψευσε τα διάφορα σενάρια που ακούγονται για πιθανή μεταγραφή του στην Πρέμιερσιπ ή στο Καμπιονάτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK