Κβαρατσχέλια: Έγινε το μεγάλο ραντεβού, άρχισαν οι διαπραγματεύσεις

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια πρέπει να πάρει μια καλή ανταμοιβή για την εξαιρετική του σεζόν και οι διαπραγματεύσεις για να γίνει αυτό άρχισαν.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia warms up prior the start of the Champions League group A soccer match between Ajax and Napoli at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Κάνει πάταγο στην Γεωργία AP PHOTO/PETER DEJONG

Δεν βλέπει κάτι άλλο πέραν από το να συνεχίσει στην Νάπολι ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα που υποστηρίζουν ότι ο εκπρόσωπός του Μαμούκα Γιούγκελι συναντήθηκε με το αφεντικό της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ώστε να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας του κλαμπ με τον Γεωργιανό ανερχόμενο σούπερ σταρ.

Η Νάπολι θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της και αναμένεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο έως το 2028 με αυξημένες τις ετήσιες αποδοχές του. Ο Κβαραντόνα υπέγραψε με τους Πρωταθλητές Ιταλίας πριν από 12 μήνες με αποδοχές 1,3 εκατ. ευρώ και η πλευρά του επιθυμεί το διπλασιασμό των αποδοχών του και λίγο παραπάνω, δηλαδή να φτάσει το εισόδημά του στα 3.000.000 ευρώ.

Το κλαμπ -όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα- δεν είναι αντίθετο σε αυτή την προοπτική του διπλασιασμού και δύσκολα θα υπάρξει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις. Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Νιουκάστλ έκανε attack στην περίπτωση Κβαρατσχέλια, αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν κολακεύτικα τόσο ώστε ν' ανοίξει μέτωπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK