Κβαρατσχέλια: Έβαλε ή όχι ρήτρα η Νάπολι στο νέο του συμβόλαιο

Η Νάπολι έχει έτοιμο το νέο συμβόλαιο του Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τον Γεωργιανό ν' αυξάνει φουλ τις αποδοχές του.

Napoli's Giovanni Di Lorenzo, left, celebrates with Napoli's Khvicha Kvaratskhelia after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and Napoli, at the Deutsche Bank Arena in Frankfurt, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Φαίνεται πως η Νάπολι κάνει καλή δουλειά όσον αφορά στο νέο συμβόλαιο του Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός είναι εξαιρετικός, οι μνηστήρες αυξάνονται και οι μελλοντικοί Πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους απέναντι στους μεγάλους της Ευρώπης.

Ο "Κβαραντόνα" σύμφωνα με το footmercato.net αναμένεται να υπογράψει τη συμφωνία γεγονός που σημαίνει την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Σπαλέτι έως το 2028. Όσον αφορά στα οικονομικά του το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Κβίτσα θα πάει από το 1 εκατ. ευρώ ετησίως στα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει να παίρνει και 4 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Πάμε και στο ζήτημα που καίει περισσότερο τους διεκδικητές του Γεωργιανού. Υπάρχει ρήτρα στο νέο συμβόλαιο; Το προαναφερθέν Μέσο σημειώνει ότι οι Ναπολιτάνοι δεν θα βάλουν κανένα ποσό. Όλα ανοιχτά. Οπότε όποιος επιθυμεί να μπει στο κόλπο, τότε θα σταθεί απέναντι στην Νάπολι για μία σούπερ διαπραγμάτευση.

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι μένει εκτός Champions League η Γιουνάιτεντ ακόμα κι αν τερματίσει τέταρτη

Άνσου Φάτι στην Ρεάλ; Ο πατέρας του παίκτη απάντησε

Κορυφαίο δεξί μπακ "χώρισε" με την πιο ισχυρή μάνατζερ και κλείνει το μάτι στην Αγγλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK