Κβαρατσχέλια: Οι δύο πλουσιότερες ομάδες της Αγγλίας ετοιμάζουν πρόταση - μαμούθ

Στους βασικούς στόχους που έχει θέσει η Μάντσεστερ Σίτι για το ερχόμενο καλοκαίρι βρίσκεται ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια σύμφωνα με δημοσιόγραφο που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της ομάδας ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη Νιούκαστλ.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia warms up prior the start of the Champions League group A soccer match between Ajax and Napoli at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Κάνει πάταγο στην Γεωργία AP PHOTO/PETER DEJONG

Μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια ο οποίος εντυπωσιάζει διαρκώς με τις εμφανίσεις του με την φανέλα της Νάπολι.

Ο νεαρός Γεωργιανός βρίσκεται ήδη στα ραντάρ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης οι οποίες μάλιστα δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μία απ' αυτές φέρεται να είναι και η Μάντσεστερ Σίτι καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπεν Τζέικομπς που παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Κβαρατσχέλια βρίσκεται στις βασικές επιλογές της ομάδας για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής παρόλο που μέχρι το καλοκαίρι πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Για τον Γεωργιανό έντονο ενδιαφέρον αναμένεται να δείξει και η Νιούκαστλ, η οποία μέχρι στιγμής τουλάχιστον παρά το γεγονός πως έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα, έχει προχωρήσει σε στοχευμένες μεταγραφές για την ενίσχυση της.

Πάντως, η Νάπολι δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί για την πώληση του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό μικρότερο των 100.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Μπέκαμ ετοιμάζεται να πάρει παίκτη από τον Τσάβι

Ντέκλαν Ράις: Έτοιμος να περάσει Γκρίλις - Μαγκουάιρ

Γιουνάιτεντ: Τι ετοιμάζει ο Τεν Χαχ για τον Γκρίνγουντ μετά την αθώωσή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK