Κύμα ανανεώσεων στον Ολυμπιακό

Μετά τους Ρομαό και Ελαμπντελαουί οι "ερυθρόλευκοι" θα προχωρήσουν τις επόμενες μέρες και σε άλλες επεκτάσεις συνεργασίας. Ποιοι οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν σύντομα να συζητήσουν με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Στον Ολυμπιακό μπορεί να έχουν στρέψει την προσοχή τους στον πολύ δύσκολο Οκτώβρη, αλλά εδώ και μέρες ασχολούνται και με την επόμενη μέρα ή για την ακρίβεια και με την επόμενη σεζόν.

Μία από τις πρώτες κινήσεις που έκαναν οι “ερυθρόλευκοι” ήταν να ασχοληθούν με τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είχαν συμβόλαια εώς το καλοκαίρι του 2018, έτσι ώστε να μην τους χάσει ελεύθερους σε εννιά μήνες.

Ο Ελαμπντελαουί ήταν το μεγαλύτερο “στοίχημα” για τον Ολυμπιακό, γιατί επρόκειτο για μία περίεργη υπόθεση. Ο Ομάρ ήταν στο “μένει – φεύγει” το καλοκαίρι, καθώς κανένας δεν ξεχνάει ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του τον περασμένο Ιανουάριο για να φύγει δανεικός στην Premier League.

Ωστόσο, δεν έφτασε κάποια σοβαρή πρόταση για τον Νορβηγό το καλοκαίρι, ενώ και ο Μπέσνικ Χάσι τού είχε ξεκαθαρίσει ότι τον υπολόγιζε για βασικό. Ο Ομάρ τα έβαλε κάτω και δεν πίεσε από την πλευρά του να φύγει. Αντιθέτως, στα τέλη Σεπτεμβρίου ανανέωσε τη συνεργασία του εώς το καλοκαίρι του 2021.

Πρώτος σειρά είχε πάρει ο Αλεξίς Ρομαό. Ο Αφρικανός υπέγραψε για 1+1 χρόνια ακόμα και το νέο του συμβόλαιο το κέρδισε με την αξία του. Το κύμα ανανεώσεων όμως δεν θα σταματήσει εδώ...

"ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ..."

Θα ακολουθήσουν και άλλοι λοιπόν τον δρόμο που χάραξαν οι Ρομαό και Ομάρ. Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο εώς το τέλος της σεζόν.

Ένας εξ αυτών είναι ο Μπεν, για τον οποίο – λέγεται – ότι είναι θέμα χρόνου να γνωστοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας του και πώς οι δύο πλευρές έχουν ήδη δώσει τα χέρια.

Οι άλλοι δύο είναι οι Αλμπέρτο Μποτία και Σάσα Ζντιέλαρ. Για τον Μποτία υπήρχε εξ αρχής η πρόθεση να προχωρούσε ο Ολυμπιακός στην ανανέωση του συμβολαίου του, στην περίπτωση που δεν αποχωρούσε το φετινό καλοκαίρι.

Ο Ισπανός αμυντικός περνάει μια χαρά στην Ελλάδα και θέλει να παραμείνει στη χώρα μας. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, οπότε δεν αποκλείεται εώς τα Χριστούγεννα να έχουμε εξελίξεις.

Όσο για τον Ζντιέλαρ; Αποτελεί κεφάλαιο για τους “ερυθρόλευκους”. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ήδη ομάδες του εξωτερικού τον γλυκοκοιτάζουν. Αυτό σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα και ο Σέρβος θα κληθεί σύντομα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK