Κυνηγάει κι άλλο στόχο του Ολυμπιακού η Φροζινόνε

Ποια είναι η φιλόδοξη ομάδα από τη γειτονική Ιταλία που φέρεται να έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση δύο ποδοσφαιριστών που αποτελούν στόχους του Ολυμπιακού; Οι θαρραλέες προσπάθειές της πάντως δεν συνάδουν με τις οικονομικές της δυνατότητες.

Κυνηγάει κι άλλο στόχο του Ολυμπιακού η Φροζινόνε

Δύο δημοσιεύματα στην Ιταλία έβαλαν στο κόλπο της απόκτησης των Σολδάνο και Κάμπελ την Φροζινόνε.

Πρόκειται για ένα κλαμπ που προβιβάστηκε φέτος στην Serie A και ψάχνεται για ποιοτική ενίσχυση ώστε να σταθεί στις νέες της υποχρεώσεις...

Η ομάδα του Μορένο Λόνγκο δεν είναι πλούσια, ωστόσο στη γειτονική χώρα επιμένουν πως έχει κάνει γερό μπάσιμο στις περιπτώσεις των δύο επιθετικών που αποτελούν στόχους του Ολυμπιακού.

Αμφότεροι, βέβαια, είναι προς πώληση από τις Ουνιόν Σάντα Φε και Άρσεναλ, οπότε δανεισμός δεν παίζει. Ειδικά για τον Σολδάνο τα "θέλω" των Αργεντινών δεν είναι δα και τίποτα ψίχουλα.

Έχει γίνει γνωστά από ρεπορτάζ στην χώρα του ταγκό πως οι ενδιαφερόμενοι για τον 23χρονο φορ θα χρειαστεί να πληρώσει κοντά στα 4.000.000 ευρώ για να τον πάρουν. Όσον αφορά τον Κάμπελ, από Αγγλία μεριά δεν έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές απαιτήσεις της Άρσεναλ. Βάσει λογικής πάντως οι "Κανονιέρηδες" δεν θα αξιώσουν χρήματα επιπέδου Σολδάνο για τον Κοσταρικανό που το συμβόλαιό του τερματίζεται σε έναν χρόνο.

Η ακριβότερη μεταγραφή που έχει κάνει φέτος η Φροζινόνε άγγιξε το 1,5 εκατ. ευρώ και ήταν ο Αντρέα Μπεγκέτο της Τζένοα, ενώ στο σύνολο για προσθήκες έχουν δοθεί 4,8 εκατ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK