Κύπελλο: Στα προημιτελικά ο Άρης (VIDEO)

Το εισιτήριο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γ' Εθνικής εξασφάλισε ο Άρης μετά από τη νίκη του με 2-1 επί του Πανσερραϊκού. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της 1ης φάσης της διοργάνωσης.

Κύπελλο: Στα προημιτελικά ο Άρης (VIDEO)
INTIME SPORTS

Ο Άρης ήταν εξαιρετικός στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών και με γκολ των Αλέξανδρου Χιντασέλι (8') Άντι Ρένια (20'), πήρε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, δεδομένου ότι ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι με τον Χρήστο Ρούτση στο 37'.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, απείλησαν στο 58' με τον Σάκη Γκόγκα και μείωσαν στο 67' με κεφαλιά του Άγγελου Κούτλα, αλλά δεν κατάφεραν να ξανασκοράρουν στις δύο κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν στις καθυστερήσεις, με συνέπεια να τεθούν νοκ-άουτ από τους "κίτρινους".

Πανσερραϊκός: Παλιούρας, Γαλακτερός, Καψάλης, Σιάκκας, Κασμερίδης (46' Μουτεσίδης), Μπαντάκ, Μπονέρης, Κούτλας, Γκόγκας, Ρούτσης (65' Δαγκούλης), Πλιάγκας (80' Γεωργιάδης).

Άρης: Μπαϊμάκης, Λιόνης, Χιντασέλι, Λιόλιος (74' Γκόλιας), Βασιλόπουλος, Γκίνο (85' Σταυρόπουλος), Ρένια, Λεμονής, Συμεωνίδης (67' Χουζούρης), Παπαδόπουλος, Ντούγκα.

Τα υπόλοιπα εισιτήρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γ' Εθνικής κατέλαβαν οι Καβάλα, Τρίκαλα, Δωτιέας Αγιάς, ΠΑΟ Λουτρακίου, Δόξα Μανωλάδας, Κηφισιά και Εθνικός.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

1ος όμιλος

Καβάλα – Καμπανιακός 1-0 παρ.

Πανσερραϊκός - Άρης 1-2

2ος όμιλος

Εθνικός Φιλιππιάδας – Δωτιέας Αγιάς 0-1

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Τρίκαλα 1-2

3ος όμιλος

Παναργειακός – ΠΑΟ Λουτρακίου 0-1

Καλαμάτα – Δόξα Μανωλάδας 3-5 παρ. (3-3 κ.δ.)

4ος όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά – Κηφισιά 0-1

Τριγλία Ραφήνας – Εθνικός 0-1 παρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK