Κυπελλούχοι Γερμανίας οι Παπαδόπουλος, Χαριστέας και Πλιάτσικας (video)

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο τελικός κυπέλλου της Γερμανίας με τη Σάλκε να επικρατεί εύκολα με 5-0 της Ντούισμπουργκ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Βασικός ξεκίνησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ενώ ο Άγγελος Χαριστέας πανηγύρισε τα γκολ της ομάδας του από τον πάγκο.

Κυπελλούχοι Γερμανίας οι Παπαδόπουλος, Χαριστέας και Πλιάτσικας (video)
Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο τελικός κυπέλλου της Γερμανίας με τη Σάλκε να επικρατεί εύκολα με 4-0 της Ντούισμπουργκ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Βασικός ξεκίνησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Το 5ο της κύπελλο Γερμανίας πανηγυρίζει η Σάλκε η οποία "σκόρπισε" την Ντούισμπουργκ με 5-0. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε βασικός και αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους της ομάδας του. Αντίθετα ο Άγγελος Χαριστέας πανηγύρισε τα 5 τέρματα της ομάδας του από τον πάγκο.

Στα του αγώνα, το σκορ άνοιξε ο Ντράξλερ στο 18' με τον Χούντελααρ να ανεβάζει γρήγορα τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 22'. Ο Χέβεντες διαμόρφωσε το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο 42', με τον Χουράδο να κάνει το 4-0 στο 55' και τον Χούντελααρ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 70'.

Μετά το τέλος του αγώνα οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Άγγελος Χαριστέας γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου κουκουλωμένοι με μια ελληνική σημαία.

Οι συνθέσεις:


Ντούισμπουργκ:
Γέλντελ, Κερν (77' Έξλαγκερ), Ράισε (60' Τρόγιαν), Μπάιτς, Βάινο, Μπάνοβιτς, Σούκαλο, Γιλμάζ, Γκλιτς, Σαχάν, Σέφλερ.

Σάλκε: Νόιερ, Χέβεντες, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μέτσελντερ, Σάρπεϊ (43' Εσκουδέρο), Κλούγκε (81' Ουτσίντα), Ντράξλερ (72' Ματίπ), Φαρφάν, Χουράδο, Ραούλ, Χούντελααρ.












News 24/7

24MEDIA NETWORK