Κυπελλούχος Γαλλίας η Γκινγκάμπ

Η ιστορία επαναλήφθηκε και η Γκινγκάμπ νίκησε ξανά τη Ρεν στον τελικό του Coupe de France. Το 2-0 έστεψε τους "νεοφώτιστους" για 2η φορά στην ιστορία τους, όπως συνέβη το 2009 με τον ίδιο αντίπαλο.

Κυπελλούχος Γαλλίας η Γκινγκάμπ

Η ομάδα του Φιλίπ Μοντανιέ μετρούσε 10 νίκες στη διοργάνωση απέναντι σε ομάδες της Ligue 1, ωστόσο απέναντι στην Γκινγκάμπ τα βρήκε σκούρα. Οι "αγρότες", με φιλάθλους που... τίμησαν το παρατσούκλι τους, είχαν 4 ανενόχλητες κεφαλιές στα πρώτα λεπτά και στο 37' οι προσπάθειές τους "καρποφόρησαν" με τον Ζονατάν Μάρτινς Περέιρα να γράφει το 1-0.

Κυπελλούχος Γαλλίας η Γκινγκάμπ

Οι φωνές του Μοντανιέ στο ημίχρονο δεν έμειναν στα αυτιά των Βρετόνων, αφού με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Μουσταφά Γιαταμπαρέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Ζοσλίν Γκουρβνέκ, Η είσοδος του Καμίλ Ροσίτσκι και του Νέλσον Ολιβέιρα δεν είχε αποτέλεσμα για τη Ρεν, η οποία έχασε και δεύτερο τελικό κυπέλλου μέσα σε 5 χρόνια από την ομάδα που βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω στη βαθμολογία και μαζί μάχονται για την παραμονή.

Κυπελλούχος Γαλλίας η Γκινγκάμπ

Η Γκινγκάμπ, η οποία είχε την υποστήριξη του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ανεξαρτήτως που θα καταλήξει στο τέλος της σεζόν, έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει την είσοδό της στη φάση των ομίλων του Europa League.

Ρεν (4-3-3): Κοστέλ, Ντανζέ, Κανά Μπιγίκ, Αρμάν, Μορεϊρά, Ντουκουρέ, Κόνραντσεν (62' Ολιβέιρα), Μακούν (68' Παζό), Γκροσίτσκι (52' Ντεπ), Τόιβονεν, Αλεσαντρινί

Γκινγκάμπ (4-4-2): Σαμασά, Μάρτινς Περέιρα, Κερμπρά, Σορμπόν, Λεβέκ, Μποβί, Ματί, Σανκαρέ, Λανζέ (70' Ζιρές), Μαντάν (69' Ντιαλό), Γιαταμπαρέ

Διαβάστε ακόμη

Η "χρυσή Βίβλος" του Coupe de France

Κυπελλούχος Γαλλίας η Γκινγκάμπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK