Κύπρος: Προβληματισμός από Αναστασιάδη

Κύπρος: Προβληματισμός από Αναστασιάδη

Έντονος προβληματισμός επικρατεί δίχως άλλο στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας τηςΚύπρου και ιδιαιτέρα από τον ομοσπονδιακό προπονητή Αγγελο Αναστασιαδή μετά και τηνήττα της Τετάρτηςαπό την Ελβετία με 1-3. Ο Μακεδόνας τεχνικός έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου στους ποδοσφαιριστές του προ ημερών μετά και την φιλική τους ήττα από την Εθνική Ελπίδων, όμωςεκείνοι έδειξαν σχεδόν το ίδιο πρόσωπο πριν δυο βράδια στο Γ.Σ.Π της Λευκοσωίας, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Άγγελο.

Όπως δεν πέρασε απαρατήρητη και η προσέλευση του κόσμου που κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα παρά της εκκλήσεις του ιδίου αλλά και των ιθυνόντων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για συμπαράσταση προς τους ποδοσφαιριστές στο συγκεκριμένο αγώνα.

Πάντως συμφωνά με πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν διασταυρωθεί ακόμη, ο Έλληνας προπονητής εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ανανέωση το συμβόλαιο του με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Π), το οποίο λήγει μετά τον τελευταίο αγώνα με την Γαλλία στο Παρίσι, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK