Κυριάκος: "Κύριοι, ξεφτιλίζεστε!"

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Σ. Κυριάκος, εξαπέλυσε επίθεση κατά του "συστήματος" για τον ορισμό του Αρετόπουλου στο ντέρμπι του "δικέφαλου" με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".

Κυριάκος: "Κύριοι, ξεφτιλίζεστε!"
Κυριάκος-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Αρετόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραΐσκάκης". Αυτή η απόφαση φαίνεται πως εξόργισε τον Κυριάκος Σ. Κυριάκο, ο οποίος πήρε θέση στο λογαριασμό του στο facebook.

Αναλυτικά:

"Θα θυμίσω στο σύστημα της ΕΠΟ, ότι συνθλίβεται, πρώτα και κύρια επειδή αλλαζονικά προκάλεσε την κοινή λογική για πολλά χρόνια με επιλογές σαν τη σημερινή.

Ο Αρετόπουλος ήταν η ακριβώς αντίθετη λύση από την ενδεδειγμένη, όπως απέδειξε μεταξύ άλλων και στο παιχνίδι μας στην Τρίπολη. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε ότι πέρα από εκτός τόπου και χρόνου, είστε και σε διαδικασία εκδίκησης του ΠΑΟΚ. Αφού "κάψατε" όλους τους ικανούς διαιτητές, απομείνατε με τα φθαρμένα απομεινάρια του συστήματός σας και ξεφτυλίζεστε.

Σας υπενθυμίζουμε ότι πριν από μας, σας στέλνουν στον αγύριστο οι ανώτατοι προϊστάμενοί σας, η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ και σε αυτούς θα λογοδοτήσετε τη Δευτέρα για την επιλογή σας. Στη συνείδηση τη δική μας και του κόσμου, η ανοησία σας δεν έχει προηγούμενο".

Κυριάκος: "Κύριοι, ξεφτιλίζεστε!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK