Κυρίαρχος η Παρί, έχει ψωμιά να φάει ακόμα η Μονακό

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ανώτερη και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Άνχελ Ντι Μαρία (γκολ και ασίστ) νίκησε 4-1 την Μονακό και κατέκτησε το Coupe de la Ligue (VIDEO).

Paris Saint Germain' players celebrate after they scored a goal against Monaco during their League Cup final soccer match in Decines, near Lyon, central France, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Paris Saint Germain AP

Η Μονακό δεν έπαιξε άσχημα. Το αντίθετο μάλιστα έδειξε το γνωστό όμορφο ποδόσφαιρο με γρήγορες μπαλιές και ανάπτυξη από τα άκρα. Γιατί έχασε; Ήταν καθαρά θέμα... ποιότητας. Οι παίκτες της Παρί με λίγες αλλά ουσιαστικές φάσεις κατάφεραν όχι μόνο να προηγηθούν, αλλά να πάρουν και προβάδισμα δυο τερμάτων.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ντράξλερ άνοιξε το σκορ από ασίστ του Ντι Μαρία, όμως ο Λεμάρ ισοφάρισε στο 27'. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Αργεντινός έγινε εκτελεστής και ο Γερμανός δημιουργός για να γίνει το 2-1 για την Παρί. Το 3-1 διαμόρφωσε ο Έντισον Καβάνι στο 54ο λεπτό.

Η Μονακό πίεσε μέχρι το τέλος για να μειώσει το σκορ, όμως δεν μπόρεσε να μπει ξανά στο παιχνίδι, αφού η Παρί πέτυχε και τέταρτο τέρμα στο 90' ξανά με τον Ουρουγουανό γκολτζή να σφραγίζει την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν!

Photo credit: AP Photo/Laurent Cipriani

News 24/7

24MEDIA NETWORK