Λα Κορούνια:Ξεκινάει ο πλειστηριασμός του Αντράντε

Λα Κορούνια:Ξεκινάει ο πλειστηριασμός του Αντράντε

Για την απόκτηση του αμυντικού της Λα Κορούνια, Χόρχε Αντράντε, διαγκωνίζονται αρκετοί ισχυροί ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Ο Πορτογάλος στόπερ έχει αναχθεί σε "μήλον της έριδος", το οποίο εποφθαλμιούν Τσέλσι και Λίβερπουλ, με ιδιαίτερο ζήλο.

Η ομάδα της Γαλικίας έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις απ’ το ξεκίνημα της περιόδου, ωστόσο δεν αποδέχτηκε καμία, αφού τα προτεινόμενα ποσά δεν κάλυπταν τις απαιτήσεις της. Η ρήτρα αποδέσμευσης του πρώην παίκτη της Πόρτο, ανέρχεται στα 24 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο κρίνεται υπέρογκο και παρακωλύει τους επίδοξους αγοραστές.

Ο πρόεδρος της "Ντέπορ", Αουγκούστο Λεντόριο, επιβεβαίωσε τις κρούσεις των δύο αγγλικών συλλόγων. Οι διαπραγματεύσεις ωστόσο δεν τελεσφόρησαν, αφού οι προσφορές τους δεν συμβάδιζαν με την αξία του παίκτη. Ο ισχυρός ανήρ των «κυανόλευκων» σχολίασε: " Έχω δεχθεί προτάσεις για τον παίκτη εδώ και μήνες, αλλά ειλικρινά, η προσφορά που "αντικατοπτρίζει" την πραγματική αξία του, δεν έφτασε. Οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης και της Αγγλίας είναι έτοιμες να διαπραγματευτούν. Τώρα, όλοι γνωρίζουν τις απαιτήσεις μας ".

Από τη μεριά του, ο Αντράντε δήλωσε: "Επιμένω ότι είμαι ικανοποιημένος στη Λα Κορούνια, αλλά η απόφαση ανήκει στη διοίκηση. Το να παίξω σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα θα ήταν υπέροχο ". Στη συνέχεια απάντησε για το συσχετισμό του με το ενδιαφέρον της Τσέλσι: " Η Τσέλσι; Γνωρίζω τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά δεν έχω περισσότερα νέα ".

Πάντως, οι Ισπανοί φέρονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην πώληση του παίκτη, αφού αναζητούν πόρους για τη μεταγραφή επιθετικού τον Ιανουάριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK