Λαϊκά δικαστήρια στη Σεούλ με... ζαχαρωτά (VIDEO)

Επεισοδιακή ήταν η άφιξη της εθνικής ομάδας της Νότιας Κορέας στη Σεούλ μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Λαϊκά δικαστήρια στη Σεούλ με... ζαχαρωτά (VIDEO)

Το συγκρότημα του Χονγκ Μιουνγκ-Μπο απέσπασε μόνο ένα πόντο στη διοργάνωση, από το 1-1 με τη Ρωσία στην πρεμιέρα, αφού ακολούθησαν δύο ήττες από Αλγερία/Βέλγιο, και αποχαιρέτησε νωρίς οποιαδήποτε ελπίδα για διάκριση, με αποτέλεσμα όταν η αποστολή πάτησε το πόδι της στην πατρίδα να υπάρξουν αποδοκιμασίες.

Ορισμένοι μάλιστα εξ όσων βρέθηκαν στο αεροδρόμιο πέταξαν στους διεθνείς και στο τεχνικό επιτελείο καραμέλες, κίνηση που αποτελεί "μέγιστη προσβολή" στην Κορέα. Παράλληλα ζήτησαν παραιτήσεις και αποχωρήσεις, χαρακτηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές losers.

" Λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε την αγάπη και την υποστήριξη που μας έδειξε ο κόσμος στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οφείλεται στην ανεπάρκειά μου ως κόουτς το γεγονός ότι δεν αποσπάσαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι παίκτες πάντως έχουν λαμπρό μέλλον και δεν χάθηκαν τα πάντα σε αυτή τη διοργάνωση", δήλωσε ο Χονγκ, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK