Λαϊκά δικαστήρια στην Τούμπα, "έβραζε" ο κόσμος για τον διαιτητή!

Πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπα, απ' όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να αποχωρήσει από το γήπεδο ο διαιτητής Δημητρόπουλος και οι συνεργάτες του.

Λαϊκά δικαστήρια στην Τούμπα, "έβραζε" ο κόσμος για τον διαιτητή!

Ο κόσμος του "Δικεφάλου του Βορρά" τα είχε "μαζεμένα" στον διαιτητή του αγώνα Δημητρόπουλο, από το 6ο κιόλας λεπτό όταν και υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αθανασιάδη πάνω στον Κούσα. Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έλαβε χώρα στο 50ο λεπτό. Με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση, ο Μακ έφυγε μόνος του από τα αριστερά, όμως ο βοηθός Βέρρης τον ανέκοψε λανθασμένα ως οφσάιντ. Από το σημείο αυτό και μετά τα συνθήματα κατά του διαιτητή του αγώνα, κ. Δημητρόπουλου, έπεφταν βροχή...

Επιπλέον, αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ αντάλλαξαν ύβρεις, καθώς κάποιοι τα είχαν περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και λιγότερο με τον ρέφερι του αγώνα. Οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν και αποφεύχθηκαν επεισόδιο.

Από άλλη έξοδο!

Από διαφορετική έξοδο από αυτήν που αποχωρούν συνήθως οι διαιτητές, έφυγε από την Τούμπα ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος. Ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέμεινε να βγει από τα αποδυτήρια των παικτών, η Αστυνομία επέλεξε να τον βγάλει από την Θύρα 8.

Εκεί, έγινε αντιληπτός από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αρχικά του πέταξαν μπουκάλι. Μάλιστα, ένας από αυτούς ξέφυγε από τον αστυνομικό κλοιό και κατάφερε να φτάσει μέχρι την πόρτα του ταξί που μετέφερε τον ρέφερι από την Φθιώτιδα.

Προς αποφυγήν των χειρότερων ο οπαδός του ΠΑΟΚ κλώτσησε την πόρτα του ταξί και τα πράγματα τελείωσαν εκεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK