Λαϊκές τιμές εισιτηρίων στα πλέι οφ
Στη λογική των χαμηλών λαϊκών τιμών στα εισιτήρια των αγώνων των πλέι οφ θα κινηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παρότι τουλάχιστον τα δυο από τα τρία εντός έδρας ματς των πλέι οφ θα είναι σίγουρα ντέρμπι (με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) οι τιμές των εισιτηρίων αναμένονται χαμηλότερες από τις τιμές που είχαν τα εισιτήρια στα αντίστοιχα ντέρμπι του πρωταθλήματος.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολουθεί την πολιτική των φθηνών εισιτηρίων στους αγώνες των πλέι οφ για να είναι προσιτές οι τιμές στον κόσμο και να μην δυσαρεστηθούν οι κάτοιχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Σημειώνουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες των πλέι οφ, γιατί θεωρείται ξεχωριστή διοργάνωση.
Οι εισπράξεις από τα τρία εντός έδρας ματς των πλέι οφ θα αποτελέσουν ένα επιπλέον πολύ σημαντικό έσοδο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενισχύοντας το ταμείο της με μερικά εκατ. ευρώ και διευκολύνοντας τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό.
– Στα αγωνιστικά, ο Φίλιππος Δάρλας ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης την Τρίτη και από αύριο θα μπει κανονικά στον ρυθμό της ομάδας και θα τεθεί στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος, για τον αγώνα της Κυριακής, όχι, όμως, και οι Πάμπλο Γκαρσία και Μάρκος Αντόνιο, οι οποίοι συνεχίζουν την ατομική προπόνηση.
– Η καθιερωμένη κάθε έξι μήνες συνέντευξη τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη και των συνεργατών του στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα VIP του 3ου ορόφου του γηπέδου της Τούμπας.