Λάκης: "Ο Σάντος βγάζει το 100% των δυνατοτήτων μας"

Ο Βασίλης Λάκης έδωσε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη και μίλησεγια το φετινό ΠΑΟΚ, τον Φερνάντο Σάντος και τις ομοιότητες που έχει ο "δικέφαλος του Βορρά" με την ΑΕΚεπί θητείας του Πορτογάλου τεχνικού.

Λάκης: "Ο Σάντος βγάζει το 100% των δυνατοτήτων μας"

Τα κυριότερα αποσπάσματα

" Όλα τα ματς είναι δύσκολα, όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε την ίδια σοβαρότητα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, για να κλείσουμε τον πρώτο γύρο, όσο το δυνατόν ψηλότερα. Το θετικό είναι να ανεβαίνουμε όλοι ατομικά και συνολικά. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια και την υποστήριξη όλων. Ο ΠΑΟΚ έχει 25 ετοιμόπολεμους και ισάξιους παίκτες, που μπορεί να ανταπεξέρθει ο οποισδήποτε. Είχαμε απουσίες και θα έχουμε, αλλά η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο, παρά τις απουσίες".

" Τώρα στον ΠΑΟΚ και όταν ήμουν στην ΑΕΚ, προσπαθούμε να παίζουμε καλά και να παίρνουμε βαθμούς. Όμως σε κάποια ματς δεν ήμασταν καλοί, παρόλα αυτά πήραμε αποτελέσματα".

" Τον Φερνάντο Σάντος τον γνωρίζουμε λίγο –πολύ όλοι μαςκαι είναι πολύ καλός προπονητής. Έχει καταφέρει να μαςβγάζει το 100% των δυνατοτήτων μας. Αυτό που θέλαμε αρχικά ήταν να αφήσουμε πίσω την περσινή χρονιά. Φέτος είμαστε σε ανοδική πορεία, αγωνιζόμαστε μόνο για τη νίκη και αντιμετωπίζουμε κάθε ομάδα με τον ίδιο τρόπο".

" Τον Ζαγοράκη ως παίκτη τον γνωρίζουμε καλά καθώς μας έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. Ως πρόεδρος θα κρίθεί στο τέλος της θητείας του εφόσον περάσει ο καιρός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ