Μία "οβίδα" προσγείωσε τον Πανιώνιο στην πραγματικότητα

Η γκολάρα του Μπλάζιτς δεν χάρισε απλώς στη Λαμία την πρώτη νίκη της εντός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα αλλά στέρησε από τον Πανιώνιο το όνειρο να αναρριχθεί μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTERS IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTERS IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ας αρχίσουμε από ένα γνωστό κλισέ. Στο ποδόσφαιρο δεν νικά πάντα ο καλύτερος. Χαίρω πολύ!

Στη Λαμία ο Πανιώνιος δεν ήταν βέβαια σαρωτικά καλύτερος αλλά όπως και να το κάνουμε την ποιότητά του ως ομάδα την ξεδίπλωσε και έδειξε μία σχετική ανωτερότητα. Και ευκαιρίες έβγαλε, όχι πάντως κλασικές αλλά τέλος πάντων η αντίπαλη άμυνα τον ένιωσε για τα καλά.

Ηταν αυτό αρκετό για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ του Ιστορικού; Οχι βέβαια! Η Λαμία φρόντισε να αμυνθεί σωστά (στο πρώτο παιχνίδι που δίνει εφέτος στη φυσική της έδρα) και να πάει το παιχνίδι εκεί που την βόλευε. Στη δύναμη και στο πάθος.

Για να πάρει όμως όλη την παρτίδα, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ χρειάστηκε και ένα σπάνιο γκολ. Διότι το γκολ που πέτυχε ο Μπλάζιτς στο 78ο λεπτό του ματς είναι ακριβώς αυτό. Σπάνιο. Πως του στρώθηκε η μπάλα του μπαγάσα και πώς την κάρφωσε στα δίχτυα του Κότνικ από τα 30 μέτρα ουδείς το πήρε χαμπάρι!

Το γκολ συν η αποβολή του Γκιοατά ένα λεπτό αργότερα ουσιαστικά όρισαν τη μοίρα του αγώνα. Ο Πανιώνιος τα έδωσε για την ισοφάριση, ο Γρηγορίου έβαλε στο ματς τον πανήψυλο Κάργα για να βρει έστω την ισοφάριση από ψηλά όμως...επιστρέφουμε στο κλισέ της αρχής κάπως παραφρασμένο. Συχνά στο ποδόσφαιρο ο καλύτερος μπορεί να μην πάρει καν την ισοπαλία.

Οι συνθέσεις

Λαμία: Ν. Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος (34' Βουό), Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (75' Φράγκος), Πίτι (68' Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον.

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς, Γκιοατά, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος (87' Κάργας), Σαββίδης (66' Σιώπης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούντ, Λάμπρου (66' Μασούρας), Γεσίλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK