ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάμπαρντ: “Δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες του κόσμου”

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δικαιολόγησε τη στάση των οπαδών της Τσέλσι απέναντι στον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του ίδιου με τον Ισπανό τεχνικό.

Λάμπαρντ: “Δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες του κόσμου”

Καμία έκπληξη δεν προκαλούν στον Λάμπαρντ οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Τσέλσι προς το πρόσωπο του Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος έχει αποδοκιμαστεί αρκετά από τους υποστηρικτές της ομάδας μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “μπλε” τον περασμένο Νοέμβριο. Η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει το κλίμα αλλά ούτε και τα συναισθήματα του κόσμου.

“Ξέρουμε την κατάσταση με τον προπονητή. Ήταν προπονητής σε αντίπαλη ομάδα και δεν μπορώ να πω εγώ πως θα αισθάνονται οι οπαδοί μας. Είναι άνθρωποι και οπαδοί της ομάδας. Ο κόσμος λέει ότι η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη με τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων. Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και οι οπαδοί μας έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν και να αισθάνονται όπως θέλουν”.

Ο 34χρονος άσος της Τσέλσι αναφέρθηκε και στην σχέση του με τον 53χρονο τεχνικό.

“Υπάρχουν συγκεκριμένοι προπονητές με τους οποίους χτίζεις σχέσεις και αισθάνεσαι κοντά τους. Δεν είναι τέτοιου είδους άνθρωπος ο Μπενίτεθ. Δεν ήταν ο προπονητής που θα μπορούσες να κάτσεις και να μιλήσεις μαζί του. Δεν είναι από αυτούς που θα σε αγκαλιάσουν και δεν λέω ότι αυτό είναι κακό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK