Λαμπριάκος: "Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

Λαμπριάκος: "Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"
Αισιόδοξος για την πορεία της Ξάνθης στη συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Σταύρος Λαμπριάκος. Ο άσος της ακριτικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στην οποία αναφέρθηκε στην απόδοση του συλλόγου στα μέχρι στιγμής παιχνίδια, αλλά και στο κατά πόσο μπορει να βελτιωθεί με το πέρασμα των αγώνων.

" Στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουμε δώσει τα πήγαμε πολύ καλά, καθώς η απόδοση μας έφτασε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Βέβαια, η απόδοση, δυστυχώς για εμάς, δεν συνδυάστηκε και με τα ανάλογα αποτελέσματα, καθώς, τόσο μέσα στο Ηράκλειο, όσο και με τη Μιντλεσμπρο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο, οπότε υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης".

"Αυτά τα παιχνίδια ανήκουν, όμως, στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε τις επόμενες υποχρεώσεις μας. Την Κυριακή μας περιμένει ο Λεβαδειακός και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να προσθέσουμε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας. Αν και νεοφώτιστη ομάδα και έχοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα, δεν έχει ηττηθεί και αυτό πρέπει να μας κάνει πιο προσεκτικούς".

Παράλληλα, δίνοντας προτεραιότητα στους στόχους του συλλόγου, υπογράμμισε ότι προηγείται το πρωτάθλημα: " Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει προς το παρόν, καθώς προέχει ο αγώνας πρωταθλήματος. Γνωρίζω ότι ο κόσμος έχει φιλοδοξίες, όπως και εμείς φυσικά, αλλά θα πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις ποδόσφαιρο και οι θεατές να σε υποστηρίζουν, όπως το έχουν κάνει τόσο εντός έδρας, όσο και στην Αγγλία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK