Λαμπρόπουλος: "Πορεία στο κύπελλο με την ΑΕΚ"

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Διαβάστε τι δήλωσε για τους στόχους του, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το όνειρό του για την "Αγιά Σοφιά".

Λαμπρόπουλος: "Πορεία στο κύπελλο με την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην "Ώρα των Σπορ":

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: "Είναι μεγάλη ευκαιρία. Πάω σε μια ομάδα που είναι στους τρεις μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας. Μακάρι να καθιερωθώ και όλο αυτό που θα ζήσω να συνδυαστεί με τίτλους. Πρωτάθλημα και καθιέρωση στην ΑΕΚ είναι οι μεγάλοι μου στόχοι. Θέλω να γράψουμε ιστορία".

Για το αν τον προβληματίζει που θα παίξει στη Football League: "Το να πας στη Β’ Εθνική μετά από καλές χρονιές στη μεγάλη κατηγορία δεν είναι και η πιο εύκολη απόφαση. Θεώρησα όμως πως δεν πάω στη Β’ Εθνική, αλλά στην ΑΕΚ και θα είναι μια χρονιά που θα μπουν από το καλοκαίρι οι βάσεις για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία, εκατομμύρια κόσμου και θα με βλέπουν περισσότεροι να παίζω ποδόσφαιρο".

Για τους στόχους του με την ΑΕΚ: "Ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος, ενώ θα είναι ευχής έργον και μια καλή πορεία στο Κύπελλο. Μακάρι να φτάσουμε μέχρι τον τελικό και τους ομίλους του Europa League από την πρώτη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό θα κριθεί από την κλήρωση, τα πόδια μας και την κατάστασή μας στα παιχνίδια αυτά. Όταν παίρνεις ποδοσφαιριστές Α’ Εθνικής και λέγεσαι ΑΕΚ, οι βλέψεις σου δεν μπορούν να περιορίζονται στο να πρωταγωνιστείς στις μικρότερες κατηγορίες. Εφόσον υπάρχει και το Κύπελλο τη νέα σεζόν είναι ευκαιρία για μας".

Για το κεφάλαιο "Πανιώνιος": "Ο Πανιώνιος με στήριξε στον τραυματισμό μου, με ανέδειξα και είχα ηθική υποχρέωση να μείνω φέτος. Ήθελα να κάνω μια γεμάτη χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα πολύ να έχει οικονομικό όφελος ο Πανιώνιος από μένα, γιατί με βοήθησε, αλλά δεν με βοήθησαν να τους βοηθήσω. Είχα και πέρσι πρόταση να παίξω σε μεγάλη ομάδα, τώρα δεν μπορούσα να πετάξω κι άλλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και έχοντας κλείσει τον κύκλο μου".

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: "Έχει δείξει ποιος είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι και τώρα να πετύχει τα ίδια και εμείς μέλη της ΑΕΚ. Θέλει να την κάνει πρώτη σε όλη την Ελλάδα. Είναι ΑΕΚτζής κι αυτό είναι σημαντικό".

Για τη σχέση του με τον Μιχάλη Παυλή: "Το νούμερό μου στην ΑΕΚ θα το διαλέξει εκείνος. Είναι φίλος μου και τον σέβομαι πολύ για ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα".

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και τον κόσμο της: "Μακάρι να γίνει αυτό το γήπεδο πραγματικότητα. Μακάρι να είναι έτσι όπως το είδαμε. Σαν ναός του ποδοσφαίρου είναι. Αυτό που έκανε ο κόσμος της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Μακάρι να εγκαινιάσουμε με τίτλους το νέο γήπεδο".

Για το αν έχει απωθημένο για τον Ολυμπιακό: "Όχι, σε καμία περίπτωση. Με βοήθησε το πέρασμά μου από εκεί. Πέρασα και καλά και άσχημα. Ωρίμασα και ψήθηκα σε δύσκολες καταστάσεις με τον Ολυμπιακό. Τότε δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω, με επηρέαζαν τα πάντα. Τώρα μπορώ. Θέλω να κερδίζω τον πρώτο για να είμαι εγώ πρώτος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK