Λαουτάρο Μαρτίνεζ, Ίντερ: Πόσα εκατομμύρια δίνουν οι Ιταλοί, τόσα θέλει Αργεντινός και το ταμπελάκι της πώλησης

Η επέκταση του συμβολαίου του Λαουτάρο Μαρτίνεζ δεν βαίνει όπως περίμεναν οι περισσότεροι και η Ίντερ κάνει δεύτερες σκέψεις.

Argentina's Lautaro Martinez in action during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Argentina, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Jorge Saenz)
Ο Λαουτάρο δεν έκανε καλό Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/JORGE SAENZ

Χάσμα, αγεφύρωτο ή όχι δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά χάσμα ανάμεσα στην Ίντερ και την πλευρά του Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό και οι Ιταλοί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκέφτονται να τον πουλήσουν ορίζοντας την τιμή του στα 110.000.000 ευρώ.

Πόσα, όμως, είναι τα εκατομμύρια που χωρίζουν τον αρχηγό και την ομάδα του; Στην Ιταλία αναφέρουν πως η Ίντερ έχει ανέβει στα 8,5 εκατ. ευρώ καθαρά για τον Αργεντινό, αλλά οι δικές του απαιτήσεις απέχουν κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Η πλευτά του ποδοσφαιριστή φέρεται να ζητά 12 εκατ. ευρώ καθαρά τα οποία πάντως δεν θα είναι σταθερά και ανάλογα με τις επιτυχίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο θα ανεβαίνουν ανά έτος και θα φτάσουν τα 14 και 16 εκατ. ευρώ.

Τα οικονομικά της Ίντερ δεν επιτρέπουν τόσο μεγάλο άνοιγμα, οπότε εάν δεν βρεθεί λύση ίσως να προκύψει η μεγάλη αποχώρηση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK