Λάρισα-ΠΑΟΚ 1-2
Το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα στο Αλκαζάρ. Οι ανεγκέφαλοι της εξέδρας «κατάφεραν» να διακόψουν το ματς για 30 λεπτά, τα έκαναν γυαλιά-καρφιά ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών σε ποδοσφαιρικό γήπεδο (όπως πέρυσι στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ). Όταν παίχθηκε ξανά ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ του Μίετσελ ανέτρεψε το 1-0 και πήρε τη νίκη με 1-2.

Το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα στο Αλκαζάρ. Οι ανεγκέφαλοι της εξέδρας «κατάφεραν» να διακόψουν το ματς για 30 λεπτά, τα έκαναν γυαλιά-καρφιά ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών σε ποδοσφαιρικό γήπεδο (όπως πέρυσι στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ). Όταν παίχθηκε ξανά ποδόσφαιρο,
ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ του Μίετσελ ανέτρεψε το 1-0 και πήρε τη νίκη με 1-2.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο γήπεδο παίχτηκε το θέατρο του παραλόγου. Περίπου από το 15’ και μετά οι οπαδοί των δύο ομάδων δέρνονταν στις εξέδρες με τα ΜΑΤ και αντάλλαζαν φονικά όπλα (φωτοβολίδες, κάγκελα κτλ) αλλά το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο συνεχιζόταν κανονικά.
To μενού του πολέμου σε αυτές τις περιπτώσεις είναι γνωστό. Από μία φωτοβολίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ προς τους Λαρισαίους άναψαν για τα καλά τα αίματα που είχαν βέβαια ήδη ανάψει πριντην έναρξη του αγώναμε αντεθνικά συνθήματα, οδομαχίες και άλλες προκλήσεις. Στη συνέχεια τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο, οι ανταλλαγή φωτοβολίδων γενικεύτηκε και οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν χημικά. Ολα αυτά δεν θα είχαν γίνει ποτέ αν οι άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ είχε επέμβει έγκαιρα. Δεν το έκαναν, και οπαδοί εισέβαλλαν στη νεκρή ζώνη.
Ο Φινοκαλιώτης διέκοψε το παιχνίδι (28′)αφού οι παίκτες δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα ενώ σοβαρό πρόβλημα υπήρχε σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Μάλιστα αρκετοί από τους φιλάθλους άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο. Μέσα σε όλα αυτά υπήρξαν και τραυματίες (2) που διεκομίστηκαν στο νοσοκομείο. Αλλοι 30 δέχθηκαν τις περιποιήσεις των ανθρώπων του ΕΚΑΒ στο στίβο του γηπέδου.
Μετά από διακοπή 30 και πλέον λεπτών το παιχνίδι άρχισε ξανά αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. Με ποιο ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς ποδόσφαιρο.
Το ματς
Αν άφηναν οι ανεγκέφαλοι να παιχτεί ποδόσφαιρο, πιθανότατα το θέαμα θα ήταν καλύτερο. Η Λάρισα προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με κεφαλιά του Μπασιλά μετά από φάουλ του Κλέιτον και έτσι η υπέροχή της στο διάστημα μετά τη διακοπή καρποφόρησε.
Στο ημίχρονο ο Βούκοτιτς έκανε δύο αλλαγές (Γιασεμάκη και Χαραλάμπους) αλλά το παιχνίδι το γύρισε ο Μίετσελ. Στο 65’ ο Πολωνός φορ με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 85’ έκανε αυτό που απέτυχε να κάνει ο Γιασεμάκης μετά τη σέντρα του Γκονζάλες. Με προβολή έγραψε το 1-2 και χάρισε στο Δικέφαλο του τρεις βαθμούς της νίκης μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Αλλά είπαμε. Το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα στη Λάρισα.
***Πολλά καθίσματα έκαψαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα.
Διαιτητής: Κ.Φινοκαλιώτης (Αθηνών)
Βοηθοί: Χ.Καλαϊτζίδης, Σ.Κωτσιαντής