Λασκαράκης: "Με έβρισαν και με κλώτσησαν!"

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του Γιάννη Βρέντζου κλήθηκε ως μάρτυρας και ο β' παρατηρητής του αγώνα Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος υποστήριξε ότι δέχθηκε υβριστική επίθεση, κλωτσιές, ενώ τον τράβηξαν και από τη γραβάτα...

ΕΠΟ / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / ΕΚΔΙΚΑΣΗ.  (Eurokinissi Sports -- ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
laskarakis periklis EUROKINISSI SPORTS

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του Γιάννη Βρέντζου κλήθηκε ως μάρτυρας και ο β' παρατηρητής του αγώνα Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος υποστήριξε ότι δέχθηκε υβριστική επίθεση, κλωτσιές, ενώ τον τράβηξαν και από τη γραβάτα:

"Στο ημίχρονο του αγώνα, βρισκόμουν στον χώρο μετά τη φυσούνα, και εφόσον εισήλθαν διαιτητές και παράγοντες στα αποδυτήρια, ζήτησα να είναι ανοικτές οι πόρτες που ήταν εκεί. Η μία πόρτα ήταν κλειστή, ζήτησα από σεκιούριτι να την ανοίξει, μου είπε ότι ήταν κλειδωμένη από μέσα. Χτύπησε και ο αστυνομικός την πόρτα, κάποια στιγμή άνοιξε και βγαίνουν άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας οι οποίοι μου επιτέθηκαν", υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο Περικλής Λασκαράκης.

"Υπό ποία έννοια;", ρωτήθηκε για να απαντήσει:

"Άρχισαν να με σπρώχνουν, υπήρχαν αστυνομικοί εκεί, δέκα τον αριθμό. Μου επιτέθηκαν, άρχισαν να με σπρώχνουν, να με βρίζουν, να με απειλούν. Μαλ..., παλιοπούσ..., καραγκιόζη, ήρθες εδώ να μας γαμ..., τσουτσέκι του Μπέου, είσαι στημένος. Ένιωσα σοκ, ακόμη νιώθω. Έφαγα 2-3 κλωτσιές. Μου τραβούσαν την γραβάτα, η αστυνομία με πήρε και με οδήγησε στο γραφείο μου. Από μόνος μου δεν μπορούσα να λειτουργήσω κανονικά", υποστήριξε ο Περικλής Λασκαράκης και πρόσθεσε στην κατάθεσή του:

“Παρόντες ήταν ο παρατηρητής και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ και ο παρατηρητής των τηλεοπτικών. Ήταν άτομα της γηπεδούχου ομάδας, πολλοί φορούσαν κόκκινες φόρμες.

Για το τέλος του αγώνα, εισήλθαν στην φυσούνα οι διαιτητές, οι ποδοσφαιριστές και οι αποστολές, οι παίκτες του πάγκου. Εισερχόμενοι οι παίκτες και οι παράγοντες, τους ακολουθήσαμε εγώ και οι υπόλοιποι παρατηρητές και ο γιατρός. Ο γιατρός ανησυχούσε για την ερυθρότητα του σώματος μου".

"Μπαίνοντας μέσα στη φυσούνα βλέπω μια εκτεταμένη συμπλοκή. Αμέσως μετά τη φυσούνα, στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, δεν είδα διαιτητές, δεν είδα ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας. Είδα ΜΑΤ, είδα από την δεξιά πλευρά 2-3 άτομα από την αποστολή της ΑΕΚ που δεχόντουσαν επίθεση από άτομα που δεν μπορώ να αναγνωρίσω. Υπήρχαν πάνω από 30 άτομα εκεί μέσα", συμπλήρωσε ο κ. Λασκαράκης.

"Μετά μπήκα γραφείο παρατηρητών και έμεινα μέχρι να φύγω. Όταν εισήλθα στην φυσούνα, οι διαιτητές δεν ήταν εκεί, προφανώς είχαν ήδη εισέλθει μέσα", υποστήριξε, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις από την έδρα, αλλά και τους δικηγόρους.

Ακολουθεί απόσπασμα από τον διάλογο που είχε με τον συνήγορο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Δημακόπουλο:

Λασκαράκης: "Δεν έχω προηγούμενο με Ολυμπιακό, Είμαι πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, έχω οριστεί και σε άλλους δύο αγώνες του Ολυμπιακού. Σε καμία περίπτωση δεν είχα προηγούμενα ή πρόβλημα με γηπεδούχο. Πιθανολογώ ότι δέχθηκαν την επίθεση επειδή ζήτησα να ανοίξει η πόρτα για να έχω τον έλεγχο έξωθεν των αποδυτηρίων των διαιτητών".

Δημακόπουλος: "Πουθενά στην έκθεση της ΔΕΑΒ δεν λέει ότι σας χτύπησαν και από όσα λέτε για επίθεση. Σταματάει στις ύβρεις, γιατί δεν τα έγραψε;"

Λασκαράκης: "Δεν μπορώ να γνωρίζω".

Δημακόπουλος: "Ο παρατηρητής, πλην του ρήμα "εξύβριση" χωρίς να λέει τις φράσεις και τον απώθησαν, δεν κάνει την περιγραφή που κάνατε εσείς. Γιατί;"

Λασκαράκης: "Ο παρατηρητής ήταν παρών. Ήταν δίπλα μου. Αν θέλετε να σας πω και τι ειπώθηκε μεταξύ μας. Του είπα: "είδες τι συνέβη". Μου λέει: "ναι". Του λέω: "θα τα γράψεις όλα". Μου λέει: "ναι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK