Λάζαρ: "Προτεραιότητά μου ο ΠΑΟΚ"

Την πρόταση του "Δικεφάλου" περιμένει ο Κοστίν Λάζαρ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Ρουμανία. "Η Εθνική Ελλάδας δεν είναι δυνατή ομάδα" τόνισε μεταξύ άλλων.

Λάζαρ: "Προτεραιότητά μου ο ΠΑΟΚ"

Ετοιμος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ χωρίς να το σκεφτεί, εφόσον του κατατεθεί πρόταση από τον "Δικέφαλο", δηλώνει ο Κοστίν Λάζαρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα prosport.ro.

"Σε ορισμένα σημεία του αγώνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό μας κόστισε. Η Ελλάδα δεν είναι δυνατή ομάδα, δεν έχει παίκτες που μπορούν να σε εντυπωσιάσουν τόσο πολύ. Θα παίξουμε ξανά μαζί τους στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πρέπει να πάρουμε εκδίκηση. Δεν είναι καλύτεροι από εμάς, ειλικρινά", είπε αρχικά αναφερόμενος στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και συνέχισε μιλώντας για το μέλλον του.

"Έχω αρκετές προτάσεις αυτή τη στιγμή. Μέχρι τις 30 Ιουνίου όμως είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ. Αν θέλουν να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, θα υπογράψω χωρίς να το σκεφτώ. Έχω συνηθίσει το ελληνικό πρωτάθλημα, είμαι οικείος με τους παίκτες της ομάδας, τα μέλη του τεχνικού τιμ. Θα πάρω μία απόφαση βασισμένη στο τι θέλουν. Αυτή τη στιγμή, το μυαλό μου είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Αλγερία και στις διακοπές. Θα πάω με την οικογένειά μου να ξεκουραστώ σε ένα μέρος που τα παιδιά θα διασκεδάσουν".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τόρζε: "Έχω ακούσει πως τον θέλουν. Όχι μόνο αυτόν, αλλά έχουν στο στόχαστρό τους και άλλους Ρουμάνους ποδοσφαιριστές. Θα του έλεγα να πει ναι στον ΠΑΟΚ. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό και θαυμάσιο και βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο σε σχέση με τα πρωταθλήματα άλλων χωρών. Έχουμε έναν Ρώσο ιδιοκτήτη που εμπλέκεται στην ομάδα σε μεγάλο βαθμό, μας παρέχει οικονομική σταθερότητα και μπορούμε να εστιάσουμε στο γήπεδο για να δώσουμε ό,τι καλύτερο. Προσωπικά πάντως σκέφτομαι πως δεν θα έπαιζα ξανά στο ρουμανικό πρωτάθλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK