Λαζάρου: "Δικαιωθήκαμε"

Ο επιθετικός του Θρασύβουλου, Αντώνης Λαζάρου, μίλησε στο Sportime Radio, με αφορμή την πρόκριση της ομάδας του στο Κύπελλο, επί του Ατρόμητου.

Λαζάρου: "Δικαιωθήκαμε"
Ο επιθετικός του Θρασύβουλου, Αντώνης Λαζάρου, μίλησε στο Sportime Radio, με αφορμή την πρόκριση της ομάδας του στο Κύπελλο, επί του Ατρόμητου:

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ:

Ελπίζω πως έδωσα τις απαντήσεις μου στο γήπεδο. Για μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας και ειδικά όταν κατά 90% αυτοί που αγωνίστηκαν ήμασταν παίκτες που δεν έχουμε σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής φέτος, η πρόκριση αυτή παίρνει άλλη διάσταση. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα από την αρχή της σεζόν. Θεωρώ πως ήταν επιτυχημένο ντεμπούτο. Ήθελα να αποδείξω κάτι και σε αυτούς που με έχουν απέναντί τους αλλά και στον εαυτό μου. Όταν ξεκινάς το πρωτάθλημα χωρίς συμμετοχές και είσαι μόνο δύο φορές στη δεκαοκτάδα, κάτι αποδεικνύεις. Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά αλλά ελπίζω μέχρι τότε να μου δοθεί κι άλλη ευκαιρία. Δεν έχω παραδώσει τα όπλα και παλεύω για μια θέση στη βασική ενδεκάδα. Αν μου ξαναδοθεί ευκαιρία θα την αρπάξω για να καθιερωθώ. Πέρυσι κατά τη γνώμη μου είχα βοηθήσει την ομάδα ν’ ανέβει στην κατηγορία. Ήταν επιλογή του προπονητή να μετακομίσω στο Θρασύβουλο, τώρα και αυτός και εγώ δικαιωθήκαμε.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ:

Με το παιχνίδι του Κυπέλλου, ο Θρασύβουλος απέδειξε ότι είναι ομάδα με βάθος, με πάρα πολύ καλό υλικό. Σ’ όποιον παίκτη και να δώσεις θέση στην ενδεκάδα, θα σταθεί επάξια. Είναι καταξιωμένοι παίκτες και απέδειξαν τη θέλησή τους να παίξουν ποδόσφαιρο.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΧΟΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ:

Εμείς είμαστε προσγειωμένοι γιατί έτσι πρέπει. Είμαστε καινούργιοι στην κατηγορία, βλέποντας και κάνοντας αλλά σιγά σιγά ανοίγει η όρεξη. Προς το παρόν έχουμε αποδείξει ότι κάναμε την υπέρβαση. Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και ήδη έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία. Αν συνεχίσουμε έτσι μετά τον πρώτο γύρο θα φιγουράρουμε συνεχώς στις πρώτες θέσεις και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο μέχρι τέλους. Αν εξαιρέσεις τέσσερις - πέντε ομάδες που έχουν φωνάξει «θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία» οι υπόλοιπες είναι ισάξιες. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Παλεύεις να σωθείς από την πρώτη αγωνιστική μέχρι την τελευταία, παλεύεις ν’ ανέβεις κατηγορία επίσης από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK