Λεάλι και Μάριν δεν πάνε Λεωφόρο

Ο Νικόλα Λεάλι πλήρωσε την τραγική του εμφάνιση στην Τουρκία και δεν είναι ούτε στη 18άδα για το ντέρμπι της Λεωφόρου. Εκτός αποστολής και ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του στα τρία ματς που χρησιμοποιήθηκε. Επιστροφή για Τσόρι και… Καρντόσο.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ  / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τελικά ο Νικόλα Λεάλι όχι μόνο έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Καπίνο, αλλά και στη 18άδα από τον Χουτεσιώτη. Η εμφάνισή του στην Κωνσταντινούπολη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο Ιταλός γκολκίπερ θα δει από την τηλεόραση το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/3, 19.30).

Αίσθηση προκάλεσε επίσης ο αποκλεισμός του Μάρκο Μάριν, ο οποίος προφανώς δεν "έψησε" τον Βούζα μετά τις εμφανίσεις του με Μπεσίκτας και Ατρόμητο. Εκτός έμεινε και ο Γιώργος Μανθάτης, μαζί με τους τραυματίες Παρέδες και Βιάνα.

Αντιθέτως, επέστρεψε στην αποστολή ο Καρντόσο, ενώ μέσα είναι και ο Τσόρι που "χτυπάει" την πόρτα της αρχικής ενδεκάδας.

H αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Καπίνο, Μάρτινς, Ρέτσο, Ρομαό, Σεμπά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK