Λεμονής: "Δεν μπορούσε να προχωρήσει η ομάδα υπό καθεστώς παρέας"

Ο Τάκης Λεμονής διέκοψε πολύ πρόωρα τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο υπό ένα καθεστώς πολλών ερωτηματικών. Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Nova Sport FM, o 48χρονος τεχνικός ανέλυσε τις αιτίες της αποχώρησής του από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, θεωρώντας πως ο τρόποςοργάνωσηςδεν τον αντιπροσώπευε.

Λεμονής: "Δεν μπορούσε να προχωρήσει η ομάδα υπό καθεστώς παρέας"
Αρχικά ο Τάκης Λεμονής παραδέχθηκε πως " ο Πανιώνιος ήταν μια ομάδα υψηλού επιπέδου που ήθελα να δουλέψω", αλλά υπό... όρους, όπως ο ίδιος σημείωσε ακολούθως.

" Έγιναν κάποια πράγματα που δεν συμβάδιζαν με όσα θέλω να κάνω σε μια ομάδα και έπρεπε να υπάρξει άμεση λύση. Νομίζω ότι υπήρχε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Εγώ ήθελα να δουλεύω διαφορετικά. Δεν μπορούσε να προχωρήσει η ομάδα υπό ένα καθεστώς παρέας ", υποστήριξε ο τέως προπονητής των "κυανέρυθρων" και εξήγησε πως αφορμή αποτέλεσε ένα ζήτημα με τον Εστογιάνοφ. " Αυτή η ιστορία ξεκίνησε πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θεώρησα αδιανόητο να μην έχει ενημερωθεί ο προπονητής για τις συζητήσεις με τον Εστογιάνοφ, ο οποίος επηρεάστηκε ψυχολογικά πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή και φυσικά ούτε εγώ είχα ενημερωθεί ".

Αναφερόμενος στο συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας που είχε υπογράψει, είπε πως " προτού αναλάβω ήξερα κάποια πράγματα για την κατάσταση που επικρατεί και πίστευα πως στον Πανιώνιο είτε θα κάτσω αρκετό καιρό είτε πολύ λίγο".

Τέλος, επεσήμανε πως " ο μοναδικός που πραγματικά με στήριξε ήταν ο κ. Γαλλής ", ενώ σημείωσε πως " εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως όσα είχα πει ίσχυαν. Τα γιατί βέβαια δεν συνεχίσαμε μετά τη συνεργασία μας είναι κάτι που γνωρίζει μόνο ο κ. Τσακίρης, του οποίου ο ρόλος δεν ήταν απολύτως ξεκάθαρος ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ