Λεμονής: "Έχουμε κι άλλα θέματα εκτός από τη φρεσκάδα!"

Ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου ύστερα από την περιπετειώδη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη με 4-3, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν πάσχει μόνο στον τομέα της... φρεσκάδας, αλλά από ένα συνδυασμό προβλημάτων που δημιουργούν ζητήματα στους "ερυθρόλευκους".

Λεμονής: "Έχουμε κι άλλα θέματα εκτός από τη φρεσκάδα!"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕ:

Για τα κέρδη της αναμέτρησης: " Βασικά το τρίποντο, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε κάποια θετικά πράγματα που είδαμε, αλλά θα πρέπει να προβληματιστούμε αρκετά για το τελευταίο 15λεπτο-20λεπτο. Σε γενικές γραμμές κάναμε καλή προσπάθεια, είχαμε τη δυνατότητα να τελειώσουμε πιο εύκολα το ματς.

Αν δεχτούμε ότι δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ στο 2ο λεπτό, να συνυπολογίσουμε ότι δεν είχαμε καλά αποτελέσματα τις προηγούμενες αγωνιστικές, η αντίδρασή μας γενικότερα ήταν πολύ καλή. Παίξαμε με έναν τρόπο που είχαμε σχεδιάσει. Κάναμε καλές τοποθετήσεις. Νομίζω ότι όταν έχεις τόσες κλασικές ευκαιρίες, πρέπει να σκοράρεις περισσότερο. Η αντίδρασή μας ήταν εξαιρετική και νομίζω ότι ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς."

Σχετικά με την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία είκοσι λεπτά: " Είναι κάτι που ήδη αρχίσαμε να συζητάμε με τους συνεργάτες μας, πρέπει να ξαναδούμε και αυτό τόνισα στους παίκτες στα αποδυτήρια αρκετές φορές. Υπάρχει μία εξήγηση, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή μόνο. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Σίγουρα δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι, αλλά από την άλλη οι τοποθετήσεις δεν ήταν σωστές στην άμυνα. Δεν ήταν μόνο στο αν είμαστε φρέσκοι, αλλά έχει να κάνει και με άλλα θέματα."

Για Φορτούνη - Ανσαριφάρντ: " Γενικά προσπαθώ να κοιτάξω την ομαδική λειτουργία. Δεν θα πω ιδιαίτερα πράγματα για αυτά τα δύο παιδιά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία τους, αλλά τελείωσε το ματς και πρέπει να δούμε τη συνέχεια. Συνολικά και η ομάδα και ο προπονητής, κάνει μία αποτίμηση στο τέλος για τους πάντες. Αυτό που ελπίζω, είναι να ξαναδώ τέτοιες εμφανίσεις και αυτό έρχεται με σκληρή δουλειά και με τίποτε άλλο. Είμαι πάντως ευχαριστημένος από την αντίδρασή τους."

Για τον αν ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός: " Πιστεύετε ότι ήμασταν τυχεροί; Αμέσως μετά τον αγώνα, όπου συνήθως κάνουμε δηλώσεις και είμαστε σε συναισθηματική φόρτιση, επισήμανα ότι ναι μεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά και προβληματισμένος. Όλα αυτά τα πράγματα θεωρώ ότι ναι μεν είχαμε το καλό αποτέλεσμα, αλλά μας δείχνουν αυτά τα πράγματα τι πρέπει να βελτιώνουμε. Χωρίς κόστος σήμερα μας δόθηκε ένα καλό μάθημα. Είναι σημαντικό για τη συνέχεια, αλλά πρέπει να αξιολογήσουμε καλύτερα την κατάσταση.

Δεν είναι μόνο θέματα τακτικής, αλλά πρέπει να δούμε αν είμαστε και πολύ φρέσκοι προς το τέλος του αγώνα. Νομίζω ότι όλοι κατάλαβαν τι πήγε να γίνει και για εμένα ήταν καλό μάθημα τόσο για εμένα ως προπονητής, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές."

News 24/7

24MEDIA NETWORK