ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεμονής: “Εχουν ισοπεδωθεί κάποια πράγματα”

Ο Ολυμπιακός έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά ο προπονητής του, Τάκης Λεμονής, έδωσε βάση στα δημοσιεύματα που θέλουν τη φυσική κατάσταση των παικτών του να μην είναι καλή.

Λεμονής: “Εχουν ισοπεδωθεί κάποια πράγματα”
Ο Ολυμπιακός έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά ο προπονητής του, Τάκης Λεμονής, έδωσε βάση στα δημοσιεύματα που θέλουν τη φυσική κατάσταση των παικτών του να μην είναι καλή. Αναλυτικά:

Τάκης Λεμονής: ” Δεν έχουμε καμία διάθεση να απολογηθούμε σε κανέναν και για τίποτα. Λένε για τη φυσική κατάσταση των παικτών, ενώ έχουμε φτάσει σε σημείο ο Ολυμπιακός να τρέχει περισσότερο από Τσέλσι και Βέρντερ Βρέμης, βάσει στατιστικών. Εχουν ισοπεδωθεί ορισμένα πράγματα“.

Σχετικά με το παιχνίδι… ” Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα μετά το 2-0. Είδαμε κάποιοι πράγματα που θέλαμε, όπως και κάποιους παίκτες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής. Σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένοι, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε“.

Ανχελ Πεντράθα: ” Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, αλλά δεν θα πρέπει να επαναπευτεί σε αυτό το αποτέλεσμα. Εμκείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο γήπεδό μας, αλλά η πρόκριση είναι πολύ δύσκολη“.

Κώστας Μενδρινός: ” To σημαντικό δεν είναι η απόδοση η δική μου, αλλά το γεγονός ότι πήραμε ένα σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. Το θετικό είναι ότι όλοι προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε αρκετά καλά. Εχουμε τρεις διοργανώσεις μπροστά μας. Κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά να πάμε στο Λονδίνο για ό,τι καλύτερο. Αυτό το παιχνίδι είναι στο βάθος του μυαλού μας“.

Γιώργος Κατσικογιάννης: ” Οποτε με χρειαστεί η ομάδα και ο προπονητής θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συμβάλω όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων. Με έχουν βοηθήσει πολύ οι συμπαίκτες μου και με βοηθούν κάθε μέρα περισσότερο. Στόχος μας είναι να πάρουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι στην Τσέλσι“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK