Λεμονής: "Για ποιο λόγο να μην δώσω ευκαιρία στον Νικολάου;"

Ο Τάκης Λεμονής μπήκε στα... βαθιά στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιουβέντους, ωστόσο μετά το τέλος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι κατά κάποιο τρόπο είναι ικανοποιημένος που οι παίκτες του επέστρεψαν στα αποδυτήρια στεναχωρημένοι θεωρώντας πως αυτό θα λειτουργήσει θετικά. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην επιλογή Νικολάου.

Λεμονής: "Για ποιο λόγο να μην δώσω ευκαιρία στον Νικολάου;"

Αρχίζοντας τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Τάκης Λεμονής είπε:" Αυτό που με ικανοποποίησε λίγο, είναι ότι επέστρεψαν ευχαριστημένοι κατά κάποιο τρόπο στα αποδυτήρια, αλλά επέστρεψαν και στενοχωρημένοι. Κι αυτό με ικανοποίησε αρκετά" είπε αρχικά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τα κέρδη από τον αγώνα με τη Γιουβέντους τόνισε: "Ναι, είχα τονίσει χθες ότι εμείς θέλουμε να έχουμε οποιοδήποτε κέρδος από αυτόν τον αγώνα, είτε αφορά το ψυχολογικό, είτε το βαθμολογικό. Δυστυχώς στο βαθμολογικό δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει και οι παίκτες να συνειδητοποιήσουν ότι ανεβαίνει ο πήχης. Είμαστε σε πολύ μεγάλη διοργάνωση, το ξέραμε εκ των προτέρων και θα πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε αυτό το σκεπτικό. Με μία τέτοια ομάδα σε τέτοια έδρα, πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς, αλλά να πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα. Αυτό που θέλαμε ήταν να κλέψουμε μπάλες για να φύγουμε γρήγορα στην κόντρα. Το παιχνίδι τελείωσε πλέον, και έχουμε μπροστά μας ένα καλό διάστημα εώς τις 15 Οκτωβρίου να δουλέψουμε και αρκετά άλλα πράγματα."

Σχετικά με την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Νικολάου, ο Λεμονής σχολίασε: "Είναι γεγονός ότι το καλό ήταν ότι την περίοδο που ήμουν στο τέλος του πρωταθλήματος αυτούς τους δύο μήνες, γνώρισα αυτά τα παιδιά αρκετά καλά. Ο Ρομαό έπαιξε εξ ανάγκης στόπερ, αλλά αυτό συνεχίστηκε για αρκετά ματς. Ηθελα να το αλλάξω, γιατί θεωρούσα ότι το πρόβλημα δεν ήταν η αμυντική γραμμή, αλλά το αμυντικό παιχνίδι γενικά. Οσον αφορά στον Νικολάου, φαίνεται ότι είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι ένα νέο παιδί. Μπορώ να πω ότι τα παιδιά όπως ο Ρέτσος, ο Ανδρούτσος, ο Μανθάτης που ανέβηκαν πέρσι στην πρώτη ομάδα κια τα έζησα στο τέλος της σεζόν, έχουν ένα καλό επίπεδο. Για ποιο λόγο να μην τους δώσουμε την ευκαιρία. Σίγουρα έχουμε καλούς παίκτες στην άμυνα. Με την παρουσία του Ρομαό στα χαφ είμαστε πιο πιεστικοί όταν αμυνόμαστε."

News 24/7

24MEDIA NETWORK