Λεμονής και Καρεμπέ έστειλαν μήνυμα στα νέα παιδιά του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός διοργάνωσε ξενάγηση του Ρέντη για την Ομάδα Εργασίας του ECA και εκεί οι Τάκης Λεμονής και Κριστιάν Καρεμπέ μίλησαν για την καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες.

Λεμονής και Καρεμπέ έστειλαν μήνυμα στα νέα παιδιά του Ολυμπιακού

Το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη άνοιξε τις πύλες του για την Ομάδα Εργασίας "Youth Working Group" του ECA στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα και στο πλαίσιο της ξενάγησης που έγινε ο Κριστιάν Καρεμπέ εκθείασε τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες των Πειραιωτών και ο Τάκης Λεμονής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο πρώην άσο της ομάδας και νυν σύμβουλο στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που το γκρουπ των επισκεπτών μας αναγνώρισε την δουλειά και το έργο των εγκαταστάσεών μας, όπως και το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται αυτές.

Είδαν από κοντά πως ο κύριος Μαρινάκης έχει βελτιώσει και ανακαινίσει όλο το προπονητικό κέντρο στον Ρέντη και εμείς ως ιδρυτικό μέλος της ECA θα συνεχίσουμε να μετέχουμε ενεργά στο συγκεκριμένο φόρουμ.

Είναι πολύ θετική η συνάντησή μας εδώ και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ώστε τα παιδιά μας να γίνουν σωστοί άνθρωποι και καλοί παίκτες.

Πολλοί παίκτες έρχονται από τις Ακαδημίες και αυτό συμβαίνει γιατί είναι ο νέος τρόπος και η νέα φιλοσοφία και όλα τα μεγάλα κλαμπ όπως και εμείς μέσα από αυτήν την φιλοσοφία χτίζουμε καριέρες ποδοσφαιριστών, δίνοντάς τους την ευκαιρία της ζωής τους.

Είναι αποτελεσματικό αυτό που κάνουμε γιατί διαθέτουμε στην πρώτη ομάδα τέσσερις παίκτες και το πιο σπουδαίο είναι ότι αυτά τα παιδιά εμπνέουν τα νεότερα παιδιά της Ακαδημίας μας", δήλωσε ο Καρεμπέ στο "Olympiacos TV" ενώ ο Τάκης Λεμονής "πιάστηκε" από την παρουσία του Καρεμπέ στον Ολυμπιακό για να αναφέρει:

"Θα ήθελα να πω κάτι για τον Κριστιάν. Είμαστε όλοι χαρούμενοι εδώ στον Ολυμπιακό γιατί η ομάδα για τα δεδομένα της Ελλάδας έχει κάνει βήματα μπροστά και κρατάει την πόρτα ανοιχτή σε όλους τους καλούς παίκτες που έχουν παίξει σε αυτήν και της έχουν προσφέρει πολλά.

Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα για να το αναφέρουμε στα παιδιά της Ακαδημίας μας και στους νεότερους παίκτες της πρώτης ομάδας για το πώς ο Ολυμπιακός δουλεύει, ώστε να καταλάβουν ότι αν κάνουν καλή καριέρα στην ομάδα ο Ολυμπιακός πάντα θα κρατάει την πόρτα του ανοιχτή γι' αυτούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK