Λεμονής: "Παίξαμε ποιοτικά και έξυπνα"

Λεμονής: "Παίξαμε ποιοτικά και έξυπνα"
Στον απόηχο της "λευκής" ισοπαλίας του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, ο τεχνικός των επαρχιωτών, Τάκης Λεμονής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sportime Radio". Αναλυτικά…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ:
"Είναι μια διαπίστωση ότι όλοι μιλάνε για τα 'χάλια' του Παναθηναϊκού, την κακή του απόδοση αλλά πρέπει καταλάβουν ότι στον αγώνα παίζουν δύο ομάδες. Σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε εμείς βοήθησε να φανεί έτσι ο Παναθηναϊκός. Ο Λεβαδειακός έπαιξε πολύ έξυπνα. Ήμασταν αυτοί που πιέζαμε σε όλο γήπεδο αντίθετα από τον Παναθηναϊκό -κι αυτό φαίνεται βλέποντας τον αγώνα- με στόχο να τρέξουμε, να βάλουμε γκολ. Δεν κλειστήκαμε σε κανένα σημείο. Βέβαια στο τελευταίο 20λεπτο υπήρχε κόπωση, έγιναν και δύο αναγκαστικές αλλαγές, χάσαμε το ρυθμό μας αλλά και εκεί κάναμε τρεις ευκαιρίες για γκολ τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε".

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ:
"Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή ομάδα, να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο και φυσικά να παραμείνουμε κατηγορία, γιατί μπορεί τώρα να υπάρχει ενθουσιασμός αλλά έχουμε μπροστά μας δύσκολο δρόμο και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί για να συνεχίσουμε έτσι. Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και είναι πολύ σημαντικό ότι αυτά τα παιδιά αξίζουν καλύτερης και μεγαλύτερης προβολής".

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:
"Στην Ελλάδα, τα πάντα ανατρέπονται σε μια εβδομάδα, μπορεί όλοι τώρα να μιλάνε άσχημα για τον Παναθηναϊκό και με δύο καλά αποτελέσματα να αντιστραφεί το κλίμα. Μετά τον πρώτο γύρω θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα".


Δηλώσεις έκανε και ο τερματοφύλακας της ομάδας, ο Νίκος Ζαφειρόπουλος στη συχνότητα του "SuperΣΠΟΡ FM", ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του Λεβαδειακού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας.

"Βάσει της εικόνας του αγώνα, ήταν ανοικτό το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει ένα γκολ, να το κρατήσουμε και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη, αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες. Είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε αρκετή πίεση και ήταν λογικό. Δεν μπορώ να υποτιμήσω τον Παναθηναϊκό, όσο κακή εικόνα κι αν έχει. Δεν παύει να είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες. Πρέπει να ματώσεις στον αγωνιστικό χώρο για να πάρεις θετικό αποτέλεσμα και αυτό κάναμε. Ο Παναθηναϊκός χθες είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός, ασύνδετος και πολύ νευρικός. Στο δεύτερο ανέβηκε πολύ, αλλά ίσως κουραστήκαμε κι εμείς λίγο. Πάντως, το άσχημο ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα, δεν νομίζω ότι είναι καταδικαστικό. Οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν τη δύναμη και το κουράγιο και συνέρχονται".

"Θα είμαστε μια δυνατή ομάδα στο γήπεδο μας και θα αξιοποιήσουμε την καυτή έδρα που διαθέτουμε. Χθες μας ικανοποίησε ότι ήρθε 6.000 κόσμος και γέμισε το γήπεδο. Πρέπει να τον κρατήσουμε κοντά μας, αφού είναι η δύναμη μας. Στηρίζουμε πολλά στην αμυντική γραμμή και θέλουμε να είμαστε σκληρό καρύδι για όλες τις ομάδες. Αν είχαμε πάρει τη νίκη με τον Ιωνικό στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος θα είχαμε τέλειο απολογισμό. Είναι δύσκολα τα πράγματα, καθώς είναι δυνατές ομάδες και οι άλλες δύο νεοφώτιστες ομάδες, ο Ακράτητος και η Λάρισα. Θα γίνει μεγάλη μάχη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK