Λεμονής: "Το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος"

Λεμονής: "Το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος"
Συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, παραχώρησε την Πέμπτη ο Τάκης Λεμονής. Ο προπονητής του Λεβαδειακού γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ωστόσο τονίζει πως οι παίκτες του θα παίξουν δίχως άγχος, κάτι που τον γεμίζει με αισιοδοξία.

"Ο Παναθηναϊκός, είτε είχε νίκες είτε όχι, όπως τώρα, είναι μια μεγάλη ομάδα, που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά μεγάλος, αλλά είναι κι ένα παιχνίδι που εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς, είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε τον αγώνα. Είναι ένα καλό παιχνίδι για τον Λεβαδειακό, γιατί το άγχος θα το έχει ο Παναθηναϊκός. Εμείς το αντιμετωπίζουμε χωρίς φόβο. Περιμένω από τους παίκτες μου να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο".

Σε ότι έχει να κάνει με τον αντίκτυπο που θα εχει στους "πρασίνους" η ήττα στο Ούντινε: "Το ματς στο Ούντινε είναι διαφορετικό από το παιχνίδι της Κυριακής. Στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός ενδιαφερόταν και για την ισοπαλία, έτσι όπως έπαιξε. Όμως στο ελληνικό πρωτάθλημα κυνηγά τη νίκη παντού. Τα αρνητικά αποτελέσματα στις μεγάλες ομάδες δεν ξέρεις πως λειτουργούν. Μπορεί να λειτουργήσουν ανασταλτικά, μπορεί όμως και θετικά. Οι μεγάλες ομάδες πάντα βρίσκουν τη δύναμη να αντεπεξέρχονται σε δύσκολες συνθήκες. Το θέμα είναι ο τρόπος που θα κινηθούμε και θα παίξουμε εμείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK