Λεπτομέρειες για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού στον Απόλλωνα

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αποτελεί ο Δημήτρης Χοιρίδης έπειτα από παραίτησή του και η νέα διοίκησηεξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή στην οποία αναφέρεται το ποσό των χρεών της ΠΑΕ.

Λεπτομέρειες για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού στον Απόλλωνα
Την ανακοίνωση που ακολουθεί υπογράφει ο εμπορικός διευθυντής των "ροσονέρι", Κωνσταντίνος Αλβανός.

" Καταρχήν, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Απόλλωνα Καλαμαριάς εδώ και περίπου ένα μήνα άλλαξε. Νέος ιδιοκτήτης, κατά 88% περίπου, είναι η Α.Ε. JSM, Τουριστική - Κατασκευαστική.

Στη συνέχεια σας αναλύω την οικονομική κατάσταση, που υπήρχε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς έως τις 30/06/2008, σύμφωνα με τους ορκωτούς λογιστές, που σήμερα τελείωσαν τον έλεγχο και που επίσημα θα τον παραδώσουν τη Δευτέρα.

Υπάρχει λοιπόν ένα άνοιγμα, 1.650.000 ευρώ εκ των οποίων 320.000 ευρώ σε προμηθευτές, 955.000 ευρώ σε διάφορα άλλα, και 334.000 σε προσφυγές. Αναλυτικά έχουν προσφύγει οι: Ζαπρόπουλος, Σαρακατσάνος, Σίκοφ, Χέτεμαϊ, Σαμουηλίδης, Σπυριδάκης, Καραμανλής, Ντεγρά (ο οποίος πληρώθηκε εν τω μεταξύ) και Κόλτσης. Εχουν τελεσιδικίσει αυτές οι προσφυγές και πρέπει, έως τις 26 Δεκεμβρίου 2008, να δοθούν οι πρώτες περίπου 30.000 ευρώ.

Γενικά από αυτό το ποσό των 1.650.000 ευρώ, το 60%, δηλαδή σχεδόν 1.000.000 ευρώ, έχει τακτοποιηθεί ή έχει συμφωνηθεί ο τρόπος και ο χρόνος αποπληρωμής του.

Οι μισθοί έως και 30 Νοεμβρίου 2008 θα πληρωθούν εντός των ημερών.

Από τα ενοίκια, σήμερα πληρώθηκε το 40% των χρωστούμενων και μέσα στον Ιανουάριο θα έχουν πλήρως εξοφληθεί.

Από τις τωρινές προσφυγές, Κουτσόπουλος και Τσάτσος θα πληρωθούν άμεσα.

Οι Μπεκιάρης και Παπαδόπουλος Νίκος, δεν χρειάζονται στην ομάδα και τους έχει προταθεί οικονομικός διακανονισμός.

Πάμε τώρα στο επόμενο θέμα, που έχει να κάνει με την παραίτηση του κ. Δημήτρη Χοιρίδη. Ο κ. Δημήτρης Χοιρίδης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Η σημερινή διοίκηση τον ευχαριστεί για την προσφορά του έως σήμερα και του εύχεται καλή συνέχεια σε ότι κάνει. Να συμπληρώσω εδώ, ότι ο τελευταίος έλεγχος που έγινε για την περίοδο 15/07/2008 έως και 30/11/2008 δεν εντόπισε ατασθαλίες που χρεώνονται στη Διοίκηση Χοιρίδη.

Θα προχωρήσουμε άμεσα σε νέο Δ.Σ. στη Π.Α.Ε. Μέσα στα κοντινά σχέδια μας είναι, αφού πρώτα τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, να προχωρήσουμε στην αγορά πούλμαν για την ομάδα μας και βέβαια στη κατασκευή προπονητηρίου.

Θέλω να ζητήσω τη στήριξη όλων των οπαδών της ομάδας μας, όλων των Ποντίων στην καταγωγή! Τυχόν διαφορές που μπορεί να υπήρξαν, σας παρακαλώ να μείνουν στην άκρη, παρακαλώ θερμά τους οργανωμένους φιλάθλους μας να σταθούν δίπλα μας. Με κριτική διάθεση αλλά δίπλα μας. Χρειαζόμαστε κάποιο χρονικό διάστημα για να φανεί τι κάνουμε, σας παρακαλώ πιστώστε μας αυτό το χρόνο. Ας μου επιτρέψετε να θυμίσω (παραλληλισμός είναι), ότι η Ρώμη δεν κτίστηκε σε μία ημέρα!

Και το τελευταίο πριν από τις ερωτήσεις σας, είναι ότι κάθε απόγευμα θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας δελτίο τύπου. Ετσι θα υπάρχει κάθε μέρα, επίσημη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην ποδοσφαιρική μας ομάδα, αλλά και την Π.Α.Ε. γενικότερα.

Φυσικό είναι να μην υπάρχουν κάθε μέρα "ειδήσεις" όμως νέα θα υπάρχουν και για τους δημοσιογράφους και για τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας και για όλους γενικότερα. Ειδικά οι Δημοσιογράφοι, θα μπορούν για πρόσθετες διευκρινήσεις να απευθύνονται σε εμένα.

Κλείνοντας, θέλω να εκφράσω την αισιοδοξία μου και τη χαρά μου που μου δίνεται η ευκαιρία να εργασθώ για ένα τέτοιο σωματείο που εκπροσωπεί τον αξέχαστο Ελληνικό Πόντο και τους ανθρώπους του! Πιστεύω ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ένας, ενιαίος και για αυτό παρακαλώ τη Διοίκηση του ερασιτέχνη να σταθεί δίπλα μας, να ορίσει εκπρόσωπο του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. και γενικά να είμαστε σε άριστη συνεργασία. Πρώτος εγώ, πρώτοι εμείς, θα ξεκινήσουμε αυτή τη προσπάθεια «σύμπλευσης» με τον ερασιτέχνη.

Σας ευχαριστώ πολύ, Κωνσταντίνος Αλβανός

News 24/7

24MEDIA NETWORK