Λες όχι και σνομπάρεις τον πρόεδρο Πούτιν, Γκάρι Λίνεκερ;

"Πώς να εκνευρίσετε τον Ρώσο πρόεδρο". Αυτός θα πρέπει να είναι ο τίτλος του εγχειριδίου του Γκάρι Λίνεκερ για τη... σχέση του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο σίγουρα έβγαλε από τα ρούχα του με όσα έκανε.

Λες όχι και σνομπάρεις τον πρόεδρο Πούτιν, Γκάρι Λίνεκερ;
PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP

Οι σχέσεις Αγγλίας - Ρωσίας ανέκαθεν παρουσίαζαν διακυμάνσεις. Απ' τη "ζέστη" στο "κρύο" και τούμπαλιν. Αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει μέχρι σήμερα και γίνεται εύκολα αντιληπτό σε πολλές εκφάνσεις της καθημερινότητας.

Όπως στον αθλητισμό για παράδειγμα. Τα βρετανικά Μέσα έφεραν στο φως της δημοσιότητας ένα "πικάντικο" στόρι με πρωταγωνιστές τους Γκάρι Λίνεκερ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο Άγγλος θρύλος του ποδοσφαίρου που παρουσίασε την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κρεμλίνο, αρνήθηκε επιδεικτικά να συναντήσει δύο φορές τον Ρώσο πρόεδρο.

Μια ακόμη λεπτομέρεια που πολλοί πρόσεξαν, αλλά ελάχιστοι αντιλήφθηκαν το νόημά της ήταν το χρωματιστό βραχιολάκι που έφερε στον καρπό του, με το οποίο ουσιαστικά υποδήλωνε την συμπαράστασή του στους ομόφυλους. Τους οποίους, αλήθεια είναι πως, η ρωσική κυβέρνηση δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως όλη την αμοιβή του την έδωσε σε φιλανθρωπική οργάνωση. Είχε... πρόγραμμα ο Γκάρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK