Λέστερ: Νιούκαστλ και Τότεναμ παλεύουν για τον πιο ακριβό παίκτη των "αλεπούδων"

Μάχη για την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον δίνουν οι Νιούκαστλ και Τότεναμ σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Yokohama F Marinos's manager Ange Postecoglou pauses ahead of the friendly soccer match against Manchester City in Yokohama, Japan, Saturday, July 27, 2019. (AP Photo/Shuji Kajiyama)
Ο Άγγελος Ποστέκογλου AP PHOTO/SHUJI KAJIYAMA

Στην Championship θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Λέστερ καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της παραμονής στην Premier League.

Μόνο λίγοι δεν είναι οι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές της ομάδας που αναμένεται να πουν "αντίο" μετά απ΄αυτή την εξέλιξη, με την αρχή να γίνεται με τον Γιούρι Τίλεμανς, ο οποίος θα αποχωρήσει άμεσα ως ελεύθερος, με τον Μουρίνιο να θέλει να τον φέρει στη Ρόμα.

Πέρα από τον Τίλεμανς, από τις "αλεπούδες" αναμένεται να αποχωρήσει και ο Τζέιμς Μάντισον , για τον οποίο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, γίνεται μάχη μεταξύ ομάδων της Premier League.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τότεναμ και Νιούκαστλ βολιδοσκοπούν τον ποδοσφαιριστή, με την Λέστερ να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση λόγω του υποβιβασμού και να μην αναμένεται να αποτελέσει ισχυρό μεταγραφικό αντίπαλο.

Ο νεός προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, έχει εκφράσει την επιθυμία του στη διοίκηση της ομάδας να γίνει κίνηση για τον Μάντισον αλλά η Νιούκαστλ φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο καθώς παλιορκεί τον Άγγλο χαφ από το περασμένο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις θέλει τον προπονητή που έδιωξε ο Ρονάλντο

Παρί: Ο Κελαϊφί έριξε "χυλόπιτα" στον Ανρί

Άρσεναλ: Ο Αρτετά περιμένει Ράις για να δώσει παίκτη του στον Τσάμπι Αλόνσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK