Λέτσο στο Contra.gr: "Οικογενειακό κλίμα για ωραίο ποδόσφαιρο"

Ο Άλεξ Λέτσο κουβαλά σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας της ανόδου των Τραχώνων στις επαγγελματικές κατηγορίες, αφού υπερασπίστηκε την εστία τους στα περισσότερα ματς του δευτέρου γύρου του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Λέτσο στο Contra.gr: "Οικογενειακό κλίμα για ωραίο ποδόσφαιρο"

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον 22χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος αναφέρθηκε στην εφετινή επιτυχία της ομάδας του, το μέλλον, αλλά και τα μαθήματα που πήρε από τον Γιόζεφ Βάντσικ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Οι Τράχωνες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τι να περιμένουν από εσάς οι φίλαθλοι;

"Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες πήραμε το πρωτάθλημα. Εφέτος με την κατάκτηση του τίτλου κάναμε τους φιλάθλους μας πιο χαρούμενους από ποτέ. Ξέρουμε ότι οι απαιτήσεις είναι πολλές, αφού ανεβαίνει το επίπεδο και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να γκρεμίσουμε αυτό που πετύχαμε εφέτος. Στόχος είναι να παίζουμε σε κάθε ματς ωραίο ποδόσφαιρο και, σε πρώτη φάση, να παραμείνουμε στην κατηγορία".

Δύο σερί άνοδοι, από τη Δ' στη Γ' κι από τη Γ' στη Football League. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

"Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η διοίκηση, καθώς χωρίς κάποια συγκεκριμένα άτομα η ομάδα δεν θα πετύχαινε τους στόχους της. Από τις λίγες διοικήσεις στο χώρο που όσα λέει τα κάνει πράξη και με το παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, προκειμένου οι παίκτες να παραμένουν συγκεντρωμένοι στο επάγγελμά τους. Επίσης υπάρχει οικογενειακό κλίμα, το οποίο μας ωθεί να αποδίδουμε καλό θέαμα".

Λέτσο στο Contra.gr: "Οικογενειακό κλίμα για ωραίο ποδόσφαιρο"

Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι έχεις βελτιωθεί από την ημέρα που εντάχθηκες στο ρόστερ των Τραχώνων;

"Αισθάνομαι ότι έχω ανέβει αρκετά εφέτος, καθώς η ομάδα λειτουργούσε σε επαγγελματικό επίπεδο. Βελτιώθηκα πολύ στην ομιλία και την καθοδήγηση της ομάδας, ενώ έχω γίνει καλύτερος στις εξόδους και τις τοποθετήσεις. Βέβαια, δεν ήταν εύκολα όλα, αφού χρειάζεται πολλή δουλειά και υπομονή. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Τριανταφυλλίδη για όλα όσα μου έχει μάθει".

Λέτσο στο Contra.gr: "Οικογενειακό κλίμα για ωραίο ποδόσφαιρο"

Κατά το παρελθόν είχες δουλέψει και με τον Γιόζεφ Βάντσικ. Ένα σχόλιο;

"Είχε τεράστιες εμπειρίες και ήμουν πολύ τυχερός που τις μοιράστηκε μαζί μου. Πήρα μεγάλη χαρά από το γεγονός ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του. Είναι ίσως ο κορυφαίος τερματοφύλακας που έχει περάσει ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα".

Του χρόνου θα υπερασπίζεσαι την εστία των Τραχώνων ή μήπως έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον κάποια άλλη ομάδα για την περίπτωσή σου;

"Έχω κάποιες προτάσεις, οι δύο μάλιστα είναι πολύ καλές, αλλά προτεραιότητά μου είναι ο ΑΟΤΑ (σ.σ. τα αρχικά της ομάδας είναι Αθλητικός Όμιλος Τραχώνων Αλίμου). Είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία πέρυσι και θα ήταν αχαριστία από μέρους μου να μην έχει τον πρώτο λόγο η τωρινή μου ομάδα".

Διαβάστε ακόμη:

Σταμάτης Σαπαλίδης: Ο killer της Γ' Εθνικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK