Λεβ: "Είναι βασικό να έχεις σταθερή άμυνα"

Την ανάγκη για καλύτερη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του τόνισε ο Γιόκιμ Λέβ με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γκάνα.

Λεβ: "Είναι βασικό να έχεις σταθερή άμυνα"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιοακίμ Λεβ:

"Ήταν δύσκολο για όλους και οι παίκτες είναι εξουθενωμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε πολύ τακτική, αλλά στη συνέχεια άνοιξε. Θέλαμε να αποφύγουμε το να γίνει τόσο ανοιχτό παιχνίδι σε τέτοιες θερμοκρασίες. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε θέλαμε να μείνουμε συμπαγείς, αλλά σκόραραν δύο γκολ από το πουθενά. Ωστόσο, αντιδράσαμε καλά.

Θέλαμε να τους αναγκάσουμε να ανεβούν, αλλά έπαιξαν καλά και πάντα πήγαιναν γρήγορα πίσω από την μπάλα. Όταν ανακτούσαμε την μπάλα δεν επιδιώκαμε πάντα να βγούμε στην επίθεση και γι' αυτό σχημάτιζαν πολυπρόσωπη άμυνα.

Νομίζω ότι ο Σβάινσταϊγκερ και ο Κλόζε μας έδωσαν πνοή. Ο Κεντίρα και ο Γκέτσε δεν είχαν ανάσες. Ήταν εξαιρετικό ότι ο Μίρο σκόραρε. Σε αυτό το τουρνουά δεν μπορείς να περιμένεις να επιτίθεσαι σε όλα τα παιχνίδια. Είναι πολύ βασικό να έχεις μια σταθερή άμυνα σε αυτές τις θερμοκρασίες και να μην εκτίθεσαι. Τώρα πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με τις ΗΠΑ. Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα για μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK