Λεβ: "Καλύτερους παίκτες σε όλες τις θέσεις η Γερμανία"

Το εγκώμιο της ομάδας του έπλεξε με δηλώσεις του ο Γιοακίμ Λεβ, τονίζοντας ότι η Γερμανία διαθέτει τους παίκτες για να φθάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Λεβ: "Καλύτερους παίκτες σε όλες τις θέσεις η Γερμανία"

" Η Γερμανία είναι πάντα διεκδικήτρια του τίτλου. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι θεωρούμαστε ένα από τα φαβορί του Μουντιάλ. Είμαστε ικανοί να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε δυνατή ομάδα με έμπειρους και νέους παίκτες σε κάθε θέση και με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση.

Αλλά δεν είμαστε οι μόνοι που διεκδικούμε το τρόπαιο. Αυτό πιστεύω θα είναι ένα ανοικτό Μουντιάλ σε κάθε πρόβλεψη χωρίς ξεκάθαρο φαβορί", τόνισε αρχικά ο Λεβ.

Όσον αφορά την Πορτογαλία που είναι η πρώτη αντίπαλος της Γερμανίας στο Μουντιάλ ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας τόνισε: " Eίναι κίνδυνος για κάθε ομάδα ειδικά με τον Ρονάλντο να βρίσκεται σε φανταστική φόρμα. Το γεγονός ότι τους κερδίσαμε στο EURO δεν σημαίνει τίποτα".

Για το γεγονός ότι η Γερμανία θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ του Γιούργκεν Κλίνσμαν, δήλωσε: " Aυτό το παιχνίδι θα είναι το τελευταίο στον όμιλο και πιστεύω ότι θα έχει πολύ ένταση. Θα δώσω το χέρι μου στον Κλίνσμαν και μετά όλα θα γίνουν όπως πρέπει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK